Ομονοια και ΑΕΚ Αθηνών μια εβδομάδα πριν την ευρωπαϊκή τους πρεμιέρα θα αναμετρηθούν στην «OPAP Arena» σε φιλικό παιχνίδι, όπου θα τιμηθεί η μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι φίλοι της ΑΕΚ θα επιστρέψουν στην «OPAP Arena» μια εβδομάδα πριν το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της χρονιάς. Ο Δικέφαλος στις 17 Ιουλίου θα υποδεχτεί την Ομόνοια Λευκωσίας στη Νεα Φιλαδέλφεια και οι Ενωσίτες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν από κοντά μια πρώτη «γεύση» της ομάδας που ετοιμάζει ο Μάρκο Νίκολιτς.
Στο εν λόγω φιλικό η οικογένεια της ΑΕΚ θα τιμήσει τη μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη. Η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 21:00.
Αξιοσημείωτο πως αυτό είναι το τρίτο φιλικό παιχνίδι της Ένωσης με την Ομόνοια την τελευταία τετραετία, όμως τα δύο προηγούμενα (2022 και 2024) είχαν γίνει στο ΓΣΠ.
Τα φιλικά της ΑΕΚ
- 28/6 vs Βέστχοεκ (14:00)
- 2/7 vs Ζούλτε Βάρεγκεμ (19:00)
- 6/7 vs Μπέερσχοτ (19:00)
- 9/7 vs Κόρτραϊκ (19:00)
- 17/7 vs Ομόνοια
Πάλεψε όσο μπορούσε η Πάφος κόντρα στο Γερμανικό «μεγαθήριο» που ακούει στο όνομα Μπάγερν Μονάχου, αλλά η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τεράστια και φάνηκε με... σκληρό τρόπο χθες βράδυ στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου «Αλφαμέγα».
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/09 @ 23:53
Πρόβλημα τραυματισμού προκύπτει στην Ομόνοια με τον Φαμπιάνο.
30/09 @ 18:39
Η Ομόνοια θυμάται και παρουσιάζει τους Γερμανία που φρέσκα τα πράσινα.
30/09 @ 16:35
Η ανακοίνωση των οπαδών της Ομόνοιας από την Ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.
30/09 @ 16:40
Η Ομόνοια παρουσίασε στην επίσημη της ιστοσελίδα το ιστορικό των αναμετρήσεων με γερμανικές ομάδες.
30/09 @ 12:04
Η ΟΥΕΦΑ ανακοίνωσε τους διαιτητές για τον αγώνα Ομόνοια - Μάιντς
29/09 @ 21:29
Η ανάλυση της διαιτησίας του αγώνα Ομόνοια-Ανόρθωση από τον πρώην διεθνή διαιτητή και παρατηρητή ΟΥΕΦΑ, Ανδρέα Γεωργίου στο ένθετο του Total Green.
BEST OF THEMASPORTS