ΑΡΗΣ: Ανακοίνωσε τα πέντε φιλικά που θα δώσει

ΑΡΗΣ: Ανακοίνωσε τα πέντε φιλικά που θα δώσει

Ο Άρης με ανακοίνωση του ενημερώνει για τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει στο Schladming, στις Αυστριακές άλπεις.

"Πέντε φιλικά παιχνίδια, περιλαμβάνει το πρόγραμμα αγώνων της ομάδας μας στο δεύτερο στάδιο προετοιμασίας, που θα διεξαχθεί στο Schladming, στις Αυστριακές άλπεις.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 2 Ιουλίου στις 17:00 τοπική ώρα (18:00 ώρα Κύπρου) με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ 1948 από τη Βουλγαρία. Στις 5 Ιουλίου, ο Άρης θα αντιμετωπίσει την Πολωνική Γκόρνικ Ζαπορίζιε στις 16:00 τοπική (17:00 ώρα Κύπρου) το απόγευμα.

Τέσσερις μέρες αργότερα, στις 09/07, ο Άρης θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια. Αρχικά, θα αντιμετωπίσουμε την DVTK Ουγγαρίας στις 15:00 τοπική ώρα (16:00 ώρα Κύπρου) και αργότερα την ίδια μέρα, στις 18:00 (19:00 ώρα Κύπρου), θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρωταθλήτρια Τσεχίας Σλάβια Πράγας.

Ο κύκλος των φιλικών αγώνων στην Αυστρία, θα ολοκληρωθεί στις 16 Ιουλίου με αντίπαλο την Ουκρανική Polissya Zhtytomyr".

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Η ενδεκάδα του Λουτσέσκου για την πρώτη μάχη του ΠΑΟΚ με τη Θέλτα

Η ενδεκάδα του Λουτσέσκου για την πρώτη μάχη του ΠΑΟΚ με τη Θέλτα

Γνωστές έγιναν οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για το πρώτο, εντός έδρας, παιχνίδι του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τη Θέλτα για τα playoffs του Europa League.