Ομόνοια: ΑΠΡΟΟΠΤΟ με Χατζηγιοβάνη
Απρόοπτο προέκυψε στην Ομόνοια μετά το φιλικό αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:
Για τον Γκάρι Ροντρίγκες: «Αυτή η εξέλιξη μας βρίσκει ικανοποιημένους, θα πρέπει να εντάξουμε στην ομάδα και άλλους καλούς ποδοσφαιριστές για να ενταχθούν στο σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή. Έγινε πολύ μεγάλη οικονομική προσπάθεια και πολύ καλοί χειρισμοί από τον Μάκη Παπαιωάννου. Έγινε τεράστια οικονομική υπέρβαση, τέτοιοι ποδοσφαιριστές δεν έρχονται εύκολα χωρίς το δέλεαρ το οικονομικό. Είχαμε σύμμαχο τους χειρισμούς του κ. Παπαϊωάννου, αλλά και την Λεμεσό που ως πόλη είναι ελκυστικός προορισμός. Δεν είναι ατομικό άθλημα όμως το ποδόσφαιρο, πρέπει να φέρουμε και άλλους καλούς ποδοσφαιριστές. Θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε τον σχεδιασμό με τα χαρακτηριστικά που θέλει ο κ. Αυγουστή».
Για τις υπόλοιπες μεταγραφές: «Χρειαζόμαστε δύο δεξιούς ακραίους αμυντικούς και έναν ακόμη ακραίο επιθετικό και θα δούμε στη συνέχεια για τη μία θέση που απομένει. Θα δει ο κ. Αυγουστή στην προετοιμασία και θα αποφασίσει».
Για τον Σιήκκη: «Δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο αυτή την στιγμή με κανέναν ποδοσφαιριστή».
Για τις αποχωρήσεις: «Εκκρεμεί ακόμη η αποχώρηση του Βόουτερ, γίνονται συζητήσεις και με τον Ντε Μάρκο για να αποχωρήσει. Γίνονται εξαιρετικοί χειρισμοί από τον κ. Παπαιωάννου για να μην επιβαρυνθεί ο Απόλλωνας».
Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Από την ερχόμενη εβδομάδα θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε ανακοίνωση. Μια παράμετρος που υιοθετήθηκε από πέρσι είναι ότι πρέπει να γραφτείς και στο σωματείο για το εισιτήριο διαρκείας».
Για τον Σαγκάλ: «Έχει ολοκληρώσει τη συνεργασία του με τον Απόλλωνα».
Για το φιλικό με τον Βόλο: «Θα ανακοινώσουμε σύντομα το καλεντάρι για τα φιλικά».
Για την προετοιμασία που δεν θα γίνει στις Πλάτρες: «Στο Κολόσσι οι καιρικές συνθήκες δεν διαφέρουν πολύ. Ο Σωφρόνης Αυγουστή θεώρησε καλύτερο το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας να γίνει στο Κολόσσι. Οκτώ μέρες του Απόλλωνα στην Ολλανδία, είναι περισσότερα λεφτά από όσα θα έδινε για δύο εβδομάδες στη Βουλγαρία».
Για το εμπάργκο: «Δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα».
Για Λοϊζίδη και Βάκη: «Θα κριθούν όλοι από το έργο τους στην Ομοσπονδία».