Ακολουθήστε μας στο Google news

Επιμέλεια κειμένου: Κυριάκος Αποστόλου Για δεύτερη φορά θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του εκτός Ελλαδικού χώρου ο Γιάννης Χριστόπουλος. Ο πρώην τεχνικός του Λεβαδειακού, τα έχει βρει με την διοίκηση του Άρη Λεμεσού, και τις επόμενες ώρες αναμένεται στην Κύπρο για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πράσινους». Θυμίζουμε, η πρώτη του απόπειρα εκτός ελλαδίτικων εδαφών έγινε την περίοδο 2013-2014 στην Ταβρίγια της Ουκρανίας, όπου δεν τα πήγε και πολύ καλά. Πάντως, την σεζόν 2012-2013 αναδείχτηκε προπονητής της χρονιάς στη Super League, μιας και στο «τιμόνι» του ΠΑΣ Γιάννενα έκανε εξαιρετική δουλειά! Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη φορά που οι «Ηπειρώτες» πήραν αυτό το βραβείο, ενώ ακολούθησε ο Γιάννης Πετράκης (2014-2015). Οι τελευταίες πληροφορίες του themasports.com, αναφέρουν ότι φτάνει στη μεγαλόνησο το μεσημέρι της Τετάρτης (4/10), και το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα γνωριστεί και θα κάνει προπόνηση με τους νέους του παίκτες. Επίσης, τα ξημερώματα της Πέμπτης (5/10) θα είναι στο αεροπλάνο της αποστολής με προορισμό τη Ρουμανία για τα δύο φιλικά κόντρα σε Ντιναμό και Κλουζ.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποστάρισμα για το φιλικό με ΠΑΟ-ThemaSports
02/07 @ 16:53

Ποστάρισμα για το φιλικό με ΠΑΟ

Η Πάφος FC δίνει το τελευταίο της αγώνα επί Αυστριακού εδάφους αύριο στις 17:30, με αντίπαλο τον κυπελλούχο Ελλάδας, Παναθηναικό.

Παρελθόν ο Γιούρσεβιτς-ThemaSports
02/07 @ 15:14

Παρελθόν ο Γιούρσεβιτς

Η ανακοίνωση.

Συμφώνησε με τον Περέιρα η ΑΕΚ!-ThemaSports
02/07 @ 15:58

Συμφώνησε με τον Περέιρα η ΑΕΚ!

Παίκτης της ΑΕΚ μπορεί να θεωρείται ο Ρομπέρτο «Τούκου» Περέιρα! H «Ένωση» ολοκλήρωσε το deal με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό ως το 2026.

ΒΟΥΡΟΣ: «Ο Απόλλωνας μου έδειξε ένα σεβασμό που δεν περίμενα…»-ThemaSports
02/07 @ 14:40

ΒΟΥΡΟΣ: «Ο Απόλλωνας μου έδειξε ένα σεβασμό που δεν περίμενα…»

Kαλεσμένος στην εκπομπή του SPORT24, Euro Morning Show, ήταν ο Πραξιτέλης Βούρος, ο οποίος μίλησε για τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα, το Euro 2024, τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι άλλα.

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!-ThemaSports
01/07 @ 15:21

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!

Ο Φαμπιάνο παραχώρησε συνέντευξη στο OMONOIA TV.

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ