Έκλεισε ο κύκλος των προπονήσεων, παίρνει σειρά το φιλικό με την RFS

Έκλεισε ο κύκλος των προπονήσεων, παίρνει σειρά το φιλικό με την RFS

Ενημέρωση από το γραφείο τύπου του Άρη, σχετικά με την προετοιμασία της ομάδας που πραγματοποιείται στη Λετονία.

Αναλυτικά:

Με πρωινή προπόνηση στο γυμναστήριο και έπειτα προπόνηση στο δημοτικό στάδιο Σκόλα στη Γιούρμαλα, ο Άρης ολοκλήρωσε σήμερα Τρίτη, τον κύκλο προπονήσεων του στη Λετονία.

Στο γυμναστήριο οι ποδοσφαιριστές εκτέλεσαν ασκήσεις ενδυνάμωσης του άνω μέρους του σώματος. Έπειτα, το πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο, αναλώθηκε κυρίως σε ασκήσεις τακτικής που αφορούσαν στην κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη, ενώ προς το τέλος δούλεψαν και στις στατικές φάσεις.

Το απόγευμα της Τρίτης δόθηκε ρεπό στους ποδοσφαιριστές για ξεκούραση.

Αύριο Τετάρτη, ο Άρης θα δώσει το πρώτο -και μοναδικό- φιλικό παιχνίδι στη χώρα της Βαλτικής, κόντρα στην RFS, με το οποίο θα ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο προετοιμασίας.

Το φιλικό θα αρχίσει στις 11:00 (ώρα Κύπρου) και θα διεξαχθεί στο στάδιο της RFS. Ο προπονητής Αρτσιόμ Ράτζκοφ, αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Λύγισε τη Νιούκαστλ και βλέπει τετράδα η Μαν. Γιουνάιτεντ!

Λύγισε τη Νιούκαστλ και βλέπει τετράδα η Μαν. Γιουνάιτεντ!

Νίκη-χρυσάφι ανήμερα της Boxing Day πανηγύρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Με γκολάρα του Ντόργκου λύγισε 1-0 τη Νιούκαστλ και (έστω και με ματς παραπάνω) βρέθηκε στα ψηλά πατώματα της Premier League.