Σαν... Ηρακλής με την Λερναία Ύδρα

Σαν... Ηρακλής με την Λερναία Ύδρα

Σαν την... Λερναία Ύδρα, το μυθικό πλάσμα με εννέα κεφάλια, το οποίο σκότωσε ο Ηρακλής στον δεύτερο από τους δώδεκα άθλους του θυμίζει η διοίκηση της Ανόρθωσης.

Εδώ... έσβησε 12 υποθέσεις και βλάστησε καινούρια. Κάνουν τα πάντα στην Ανόρθωση για να σώσουν την κατάσταση και όλα δείχνουν ότι με την στήριξη του κόσμου της ομάδας θα τα καταφέρουν.

Οι φίλοι της Κυρίας βλέπουν μια διοίκηση να παλεύει κόντρα σε αντιξοότητες, να βγαίνει να λέει την αλήθεια και αυτό έχει τη δική του αξία.

Η διοίκηση το βράδι της Παρασκευής (27/6) στο ξενοδοχείο Nissi Beach Resort, στην Αγία Νάπα μεταφέρει στον κόσμο όσα θέλει να γνωρίζει.

Το σημαντικότερο για την Ανόρθωση είναι όταν ξεπεραστεί και το τελευταίο εμπόδιο και αρχίσει το πρωτάθλημα να έχει τη στήριξη του κόσμου σε μια σεζόν όπου οι κυανόλευκοι θα έχουν μικρό μπάτζετ και θα ψάξουν υπερβάσεις.

Θα είναι ακόμα μία "μεταβατική" σεζόν, όμως αυτή τη φορά οι διαφορές είναι τεράστιες: πρώτο και σημαντικότερο η διοίκηση λέει καθαρά και ξάστερα τι ισχύει στο οικονομικό κομμάτι και δεύτερο το μπάτζετ έπεσε στα επίπεδα που θα επιτρέπουν στην διοίκηση να ρίξει ουσιαστικά το χρέος και θα μπορέσει μελλοντικά να ορθοποδήσει και να γίνει η γνωστή Ανόρθωση.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Κορμπεράν φύγε από εδώ»: Νέα βίντεο από την... υποδοχή των οπαδών της Βαλένθια μετά τη βαριά ήττα στο Βίγκο

«Κορμπεράν φύγε από εδώ»: Νέα βίντεο από την... υποδοχή των οπαδών της Βαλένθια μετά τη βαριά ήττα στο Βίγκο

Η βαριά ήττα από τη Θέλτα έφερε ξέσπασμα οργής στη Βαλένθια, με τους οπαδούς να στρέφονται κατά του Κάρλος Κορμπεράν και της διοίκησης, ζητώντας άμεσα αλλαγές.