Ακολουθήστε μας στο Google news

Δεν είναι μυστικό πλέον ότι στη ψεσινή συνεδρία του Δ.Σ. τέθηκε θέμα αντικατάστασης του Λιάσου Λουκά. Μερικά μέλη, όχι μόνο ψήφισαν να διακοπεί πρόωρα η συνεργασία με τον νεαρό προπονητή, αλλά είχαν έτοιμο και το διάδοχο του.  Ακόμα κι ο πρόεδρος Θουκής Θουκυδίδης, είχε εκφράσει τον προβληματισμό του, για το πόσο ωφέλιμο θα ήταν να παραμείνει ο Λιάσος, αλλά όταν ολοκληρώθηκε η συνεδρία έδωσε το μήνυμα ότι πρέπει να σεβαστούν όλοι τις δημοκρατικές διαδικασίες.  Βασικά από τα 11 παρόντα μέλη, οι έξι τάχθηκαν υπέρ της παραμονής του προπονητή και οι άλλοι πέντε ότι η ομάδα χρειάζεται αλλαγή.  Αυτό που ενόχλησε όσους ήταν υπέρ της παραμονής του Λιάσου Λουκά, ήταν οι διαρροές προς τα ΜΜΕ όλων όσων συζητήθηκαν στην ψεσινή συνεδρία. Θεωρώντας ότι με τον τρόπο τους, ήθελαν να "εκβιάσουν" τις εξελίξεις. Ενοχλημένα είναι μερικά μέλη του Δ.Σ. και για την ψεσινή ανάρτηση στο facebook του πρώην προέδρου Αντρέα Παρασκευή, ο οποίος έγραψε μεταξύ άλλων ότι "ο Σύλλογος είναι υπο κατοχή και η μόνη λύση είναι η διεξαγωγή έκτακτης συνέλευσης".  Ύστερα από τη χθεσινή "επεισοδιακή" συνεδρία, αντιλαμβάνεται κι ο Λιάσος Λουκά, ότι μένοντας στο πόστο του με οριακή πλειοψηφία, θα πρέπει να οδηγήσει άμεσα την ομάδα σε ανάκαμψη. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Εθνικό στο γήπεδο "Da Noi Aμμόχωστος".  Ο ίδιος πάντως έδωσε το μήνυμα στους διοικούντες, ότι ξέρει ποιοι είναι οι λόγοι που έπαιξαν ρόλο, για να παρουσιαστεί η ομάδα "γυμνή" στο γήπεδο, στα παιχνίδια με ΑΠΟΕΛ, Δόξα και Απόλλωνα. Αν θα καταφέρει να βρει τις λύσεις, θα φανεί στις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. 
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποστάρισμα για το φιλικό με ΠΑΟ-ThemaSports
02/07 @ 16:53

Ποστάρισμα για το φιλικό με ΠΑΟ

Η Πάφος FC δίνει το τελευταίο της αγώνα επί Αυστριακού εδάφους αύριο στις 17:30, με αντίπαλο τον κυπελλούχο Ελλάδας, Παναθηναικό.

Παρελθόν ο Γιούρσεβιτς-ThemaSports
02/07 @ 15:14

Παρελθόν ο Γιούρσεβιτς

Η ανακοίνωση.

Συμφώνησε με τον Περέιρα η ΑΕΚ!-ThemaSports
02/07 @ 15:58

Συμφώνησε με τον Περέιρα η ΑΕΚ!

Παίκτης της ΑΕΚ μπορεί να θεωρείται ο Ρομπέρτο «Τούκου» Περέιρα! H «Ένωση» ολοκλήρωσε το deal με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό ως το 2026.

ΒΟΥΡΟΣ: «Ο Απόλλωνας μου έδειξε ένα σεβασμό που δεν περίμενα…»-ThemaSports
02/07 @ 14:40

ΒΟΥΡΟΣ: «Ο Απόλλωνας μου έδειξε ένα σεβασμό που δεν περίμενα…»

Kαλεσμένος στην εκπομπή του SPORT24, Euro Morning Show, ήταν ο Πραξιτέλης Βούρος, ο οποίος μίλησε για τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα, το Euro 2024, τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι άλλα.

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!-ThemaSports
01/07 @ 15:21

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!

Ο Φαμπιάνο παραχώρησε συνέντευξη στο OMONOIA TV.

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ