Ανακοίνωσε την άρση του εμπάργκο ο Πραστίτης! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ)
Απόψε στο ξενοδοχείο Αλάσια στη Λεμεσό, πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή συγκέντρωση της Ανόρθωσης, η οποία ξεκίνησε στις 20:00.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο προπονητής της Φενερμπαχτσέ, Ζοζέ Μουρίνιο, έχει συχνά εκφράσει παράπονα για το επίπεδο της διαιτησίας στο τουρκικό πρωτάθλημα. Όπως αποδεικνύεται, οι υποψίες του δεν ήταν καθόλου αβάσιμες.
Συγκεκριμένα, τα τουρκικά ΜΜΕ δημοσίευσαν όσα φέρονται να είναι μηνύματα από μέλη της πειθαρχικής επιτροπής της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Τουρκίας. Ένα από αυτά απευθυνόταν συγκεκριμένα στον “Special One”, αναφέροντας: “Θα τον κάνουμε να πληρώσει”.
Τα μηνύματα αυτά προκάλεσαν την οργή της Φενερμπαχτσέ, με τον σύλλογο να κατηγορεί την επιτροπή για προκατάληψη, να ζητά διαφανή έρευνα και να προειδοποιεί για την υπονόμευση της ομοσπονδίας ως θεσμού.
Ως αποτέλεσμα, ο πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής, Τζελάλ Νουρί Ντεμιρτούρκ, και ολόκληρο το διοικητικό συμβούλιο παραιτήθηκαν.
Υπενθυμίζεται, πως ο Πορτογάλος τεχνικός έχει δεχθεί φέτος αρκετές φορές αυστηρές πειθαρχικές κυρώσεις.
Συγκεκριμένα, μετά από έναν αγώνα με τη Γαλατασαράι, επέκρινε τη διαιτησία και είπε ότι “ο πάγκος πηδούσε σαν μαϊμούδες”, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί ποινή αποκλεισμού τεσσάρων αγωνιστικών.
Ύστερα, η κίνηση του Μουρίνιο να πιάσει από τη μύτη τον προπονητή της Γαλατασαράι, Οκάν Μπουρούκ, οδήγησε σε επιπλέον αποκλεισμό τριών αγωνιστικών.
Πηγή: contra.gr