Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Ούρκο Πάρντο φιλοξενήθηκε στην αθλητική εκπομπή του Αlpha Cyprus με τίτλο «Supersport ARENA» και μίλησε για το παιχνίδι με την πρώην ομάδα του, αλλά και για το πέναλτι του Ντε Καμάργκο. Αλήθεια, πως περιμένει τους Απόλλωνα, ΑΕΛ και Ομόνοια;

Αναλυτικά τι ανέφερε:

Τα αισθήματα σου που έπαιξες εναντίον του ΑΠΟΕΛ… «Ήμουν καλά. Δεν είδα το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ σαν κάτι σπέσιαλ, το είδα ως κανονικό παιχνίδι. Έκανα την δουλειά μου. Το είδα επαγγελματικά δεν σκέφτηκα ότι αντιμετώπιζα την πρώην ομάδα μου». Ήσουν μπροστά στην εστία σου και πίσω είχες τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ που σε αποθέωνε για αρκετά χρόνια, δεν ένιωσες κάτι; «Ναι ήταν ωραία αλλά όταν είσαι μέσα στο παιχνίδι, σκέφτηκα μόνο την ομάδα μου. Εμείς προσπαθήσαμε να πάρουμε κάτι αλλά το ΑΠΟΕΛ είναι μεγάλη ομάδα». Πως βλέπεις Απόλλωνα-ΑΕΛ; «Έχει πολύ καλή ομάδα και καλό ρόστερ. Αυτή θα είναι η μεγάλη διαφορά του με σχέση τα προηγούμενα χρόνια. Έχει βάθος και όταν παίζεις Ευρώπη είναι πολύ σημαντικό. Για την ΑΕΛ ήταν μια μεγάλη νίκη και είμαι σίγουρος για την ΑΕΛ. Θα είναι στα πλει-οφς και θα παλέψει με τους υπόλοιπους». Ήξερες που θα το κάνει ο Ντε Καμάργκο; «Όχι δεν ήξερα. Δεν το κάναμε στη προπόνηση. Στο μυαλό μου έπεσα σωστά και το απέκρουσα». Πως βλέπεις την Ομόνοια; «Έχει πολύ καλή ομάδα. Φέτος η Ομόνοια δεν έχει τις λεπτομέρειες, χάνει πολλές ευκαιρίες και δεν σκοράρει. Κοντρολάρει το παιχνίδι αλλά οι λεπτομέρειες δεν είναι μαζί τους. Έχει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Αν καταφέρει να βάζει τα γκολ τότε θα πάει για μεγάλους στόχους».
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλείνει Ερναντέζ!-ThemaSports
04/07 @ 21:10

Κλείνει Ερναντέζ!

Πολύ κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφή είναι η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι.

«Ο Ανδρέας είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος...»-ThemaSports
04/07 @ 12:56

«Ο Ανδρέας είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος...»

Στον Ακρίτα Χλώρακας συνεχίζει ο Ανδρέας Θεοκλή.

 ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ: «Δεν θα ξεχάσω όταν πήραμε το πρωτάθλημα...» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
04/07 @ 09:14

ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ: «Δεν θα ξεχάσω όταν πήραμε το πρωτάθλημα...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αρχηγός της Ομόνοιας Γιάννης Κούσουλος παραχώρησε συνέντευξη στην ΟΜΟΝΟΙΑ TV.

Καλωσόρισε Αντωνίου-ThemaSports
04/07 @ 07:47

Καλωσόρισε Αντωνίου

Η ανακοίνωση της ΑΤΕ-ΠΕΚ Εργατών.

Φιλική ήττα για την ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ- Σκόραρε ο Καμπρέρα-ThemaSports
03/07 @ 20:52

Φιλική ήττα για την ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ- Σκόραρε ο Καμπρέρα

Η ΑΕΚ Λάρνακας ηττήθηκε με 2-1 από τον ΠΑΟΚ σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στην Ολλανδία. Με τον Καμπρέρα να μειώνει και να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τα «κιτρινοπράσινα».

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ