Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Ούρκο Πάρντο φιλοξενήθηκε στην αθλητική εκπομπή του Αlpha Cyprus με τίτλο «Supersport ARENA» και μίλησε για το παιχνίδι με την πρώην ομάδα του, αλλά και για το πέναλτι του Ντε Καμάργκο. Αλήθεια, πως περιμένει τους Απόλλωνα, ΑΕΛ και Ομόνοια;

Αναλυτικά τι ανέφερε:

Τα αισθήματα σου που έπαιξες εναντίον του ΑΠΟΕΛ… «Ήμουν καλά. Δεν είδα το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ σαν κάτι σπέσιαλ, το είδα ως κανονικό παιχνίδι. Έκανα την δουλειά μου. Το είδα επαγγελματικά δεν σκέφτηκα ότι αντιμετώπιζα την πρώην ομάδα μου». Ήσουν μπροστά στην εστία σου και πίσω είχες τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ που σε αποθέωνε για αρκετά χρόνια, δεν ένιωσες κάτι; «Ναι ήταν ωραία αλλά όταν είσαι μέσα στο παιχνίδι, σκέφτηκα μόνο την ομάδα μου. Εμείς προσπαθήσαμε να πάρουμε κάτι αλλά το ΑΠΟΕΛ είναι μεγάλη ομάδα». Πως βλέπεις Απόλλωνα-ΑΕΛ; «Έχει πολύ καλή ομάδα και καλό ρόστερ. Αυτή θα είναι η μεγάλη διαφορά του με σχέση τα προηγούμενα χρόνια. Έχει βάθος και όταν παίζεις Ευρώπη είναι πολύ σημαντικό. Για την ΑΕΛ ήταν μια μεγάλη νίκη και είμαι σίγουρος για την ΑΕΛ. Θα είναι στα πλει-οφς και θα παλέψει με τους υπόλοιπους». Ήξερες που θα το κάνει ο Ντε Καμάργκο; «Όχι δεν ήξερα. Δεν το κάναμε στη προπόνηση. Στο μυαλό μου έπεσα σωστά και το απέκρουσα». Πως βλέπεις την Ομόνοια; «Έχει πολύ καλή ομάδα. Φέτος η Ομόνοια δεν έχει τις λεπτομέρειες, χάνει πολλές ευκαιρίες και δεν σκοράρει. Κοντρολάρει το παιχνίδι αλλά οι λεπτομέρειες δεν είναι μαζί τους. Έχει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Αν καταφέρει να βάζει τα γκολ τότε θα πάει για μεγάλους στόχους».
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποστάρισμα για το φιλικό με ΠΑΟ-ThemaSports
02/07 @ 16:53

Ποστάρισμα για το φιλικό με ΠΑΟ

Η Πάφος FC δίνει το τελευταίο της αγώνα επί Αυστριακού εδάφους αύριο στις 17:30, με αντίπαλο τον κυπελλούχο Ελλάδας, Παναθηναικό.

Παρελθόν ο Γιούρσεβιτς-ThemaSports
02/07 @ 15:14

Παρελθόν ο Γιούρσεβιτς

Η ανακοίνωση.

Συμφώνησε με τον Περέιρα η ΑΕΚ!-ThemaSports
02/07 @ 15:58

Συμφώνησε με τον Περέιρα η ΑΕΚ!

Παίκτης της ΑΕΚ μπορεί να θεωρείται ο Ρομπέρτο «Τούκου» Περέιρα! H «Ένωση» ολοκλήρωσε το deal με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό ως το 2026.

ΒΟΥΡΟΣ: «Ο Απόλλωνας μου έδειξε ένα σεβασμό που δεν περίμενα…»-ThemaSports
02/07 @ 14:40

ΒΟΥΡΟΣ: «Ο Απόλλωνας μου έδειξε ένα σεβασμό που δεν περίμενα…»

Kαλεσμένος στην εκπομπή του SPORT24, Euro Morning Show, ήταν ο Πραξιτέλης Βούρος, ο οποίος μίλησε για τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα, το Euro 2024, τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι άλλα.

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!-ThemaSports
01/07 @ 15:21

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!

Ο Φαμπιάνο παραχώρησε συνέντευξη στο OMONOIA TV.

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ