LIVE η συνέντευξη Τύπου του Άντρου Καραπατάκη
Συνέντευξη Τύπου παραθέτει σήμερα στις 12:30 στην αίθουσα διασκέψεων του «ΑΕΚ Αρένα», ο πρόεδρος της Κυπελλούχου ΑΕΚ, Άντρος Καραπατάκης, ο οποίος θα μιλήσει για το θέμα της δημιουργίας εταιρείας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Με το δεξί ξεκίνησε η Σάλτσμπουργκ τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, επικρατώντας της Πατσούκα με 2-1, σε έναν αγώνα γεμάτο ένταση και ανατροπές, στο TQL Stadium των ΗΠΑ.
Το ματς είχε όλα τα στοιχεία ενός μεγάλου ποδοσφαιρικού θρίλερ. Ο Όσκαρ Γκλουχ άνοιξε το σκορ για τη Σάλτσμπουργκ στο 42’, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του λίγο πριν την ανάπαυλα.
Ωστόσο, η επανέναρξη του δεύτερου ημιχρόνου καθυστέρησε περισσότερο από μία ώρα λόγω κεραυνών στην περιοχή του Σινσινάτι.
Με το που ξανάρχισε ο αγώνας, η Πατσούκα ισοφάρισε με τον Μπράιαν Γκονζάλες στο 47’, δίνοντας νέα πνοή στην αναμέτρηση. Παρά τις ευκαιρίες της με αρχηγό τον Σαλομόν Ροντόν – που έφτασε κοντά στο γκολ στο 31’ με δοκάρι – η ομάδα του Μεξικού δεν κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση.
Η λύση για την αυστριακή ομάδα ήρθε από τον Καρίμ Ονισίβο. Ο έμπειρος επιθετικός, που μπήκε ως αλλαγή στη θέση του Μπαϊντού στο δεύτερο ημίχρονο, πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο 76’, χαρίζοντας στη Σάλτσμπουργκ την πρώτη της νίκη στον όμιλο Η του τουρνουά.
Ο 18χρονος τερματοφύλακας Κρίστιαν Ζαβιέσιτσκι, στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Σάλτσμπουργκ, πραγματοποίησε καθοριστικές αποκρούσεις και κράτησε την ομάδα του όρθια σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού.
Η προσέλευση των 5.282 θεατών δεν θύμισε την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα του ματς Μπάγερν – Όκλαντ που προηγήθηκε (21.152 θεατές), ωστόσο ο αγώνας είχε έντονη αγωνιστική δράση.
Η Σάλτσμπουργκ πλέον φιγουράρει στην κορυφή του Group H και ετοιμάζεται για το επόμενο μεγάλο τεστ απέναντι στην Αλ Χιλάλ, ενώ η Πατσούκα καλείται να αντιδράσει κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Πηγή: sport-fm.gr