Παραφιλολογία για Ντα Κρουζ…

Παραφιλολογία για Ντα Κρουζ…

Ο Αλέσιο Ντα Κρουζ, θεωρούνταν κλειστός για τον Απόλλωνα αρχές της εβδομάδας. Βάσει ψεσινών πληροφοριών, πιθανότατα να μην έλθει ποτέ στην Λεμεσιανή ομάδα.

Φέρεται να θέλει κάποια λεφτά η ομάδα του η Φορτούνα Σίιταρντ, τα οποία δεν επιθυμεί να καταβάλει η διοίκηση των κυανολεύκων.

Άλλες πληροφορίες λένε, ότι θα ξεκαθαρίσει μέχρι την Παρασκευή, αν ο Ολλανδός επιθετικός, θα προστεθεί στις επιλογές του Σωφρόνη Αυγουστή.

Ότι κι αν συμβεί, παίχτες υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι στο παζάρι. Στον Απόλλωνα δεν υπάρχει χρονική πίεση, αφού δεν συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το πρόβλημα που δημιουργείται (κατά κάποιο τρόπο) σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι η έξαρση της παραφιλολογίας για την αδυναμία της διοίκησης στον οικονομικό τομέα.

Όπως και το ότι δυσκολεύεται να φέρει παίχτες από το «πάνω ράφι». Εννοείται ότι το κλίμα εσωστρέφειας, δεν είναι άσχετο με την απογοήτευση που «κουβαλά» ο κόσμος, από το ότι δεν είναι στους πρωταγωνιστές η ομάδα την τελευταία 3-ετία.

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Πάνε στο CAS – Το συνεχίζουν με στόχο την αποκαθήλωση Βρυωνίδη

Πάνε στο CAS – Το συνεχίζουν με στόχο την αποκαθήλωση Βρυωνίδη

Ύστερα από την απόρριψη της έφεσης κατά την πρωτόδικης απόφασης του αθλητικού δικαστή της ΚΟΠ, για την ποινή που τους επέβαλαν σε σχέση με όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, η διοίκηση της ΑΕΛ θα προσφύγει στο CAS.