Η εταιρεία που ρίχνει χρήμα στην ΑΕΛ!

Η εταιρεία που ρίχνει χρήμα στην ΑΕΛ!

Όπως μετέδωσε η εκπομπή Μεγάλη Κερκίδα στο Κανάλι 6 η IC Markets EU είναι η εταιρεία forex που θα ενισχύσει οικονομικά την ΑΕΛ.

Ο Αυστραλός δισεκατομμυριούχος Andrew Budzinski είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας με έδρα την Κύπρο.

Ο Budzinski  ίδρυσε την IC Markets το 2007 και κατέχει το 100% των μετοχών της μέσω της ιδιωτικής εταιρείας του Bud Corporation. Ο Αυστραλός δισεκατομμυριούχος, με περιουσία που εκτιμάται στα περίπου 2.7 δισ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τζόκερ: «Ζαλίζει» το ποσό της επόμενης κλήρωσης - Τυχερός «γέμισε» το πορτοφόλι του - Που παίχτηκε το δελτίο

Τζόκερ: «Ζαλίζει» το ποσό της επόμενης κλήρωσης - Τυχερός «γέμισε» το πορτοφόλι του - Που παίχτηκε το δελτίο

€5.600.000 τουλάχιστον θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Κυριακής 21/12/2025 μετά το Τζάκποτ που σημειώθηκε κατά τη σημερινή διαλογή της 3003ης κλήρωσης του Τζόκερ.

BEST OF THEMASPORTS