Η Μπαρτσελόνα έβαλε σε πρώτο πλάνο την απόκτηση του Νίκο Γουίλιαμς.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Σε πρώτο πλάνο πέρασε για την Μπαρτσελόνα η απόκτηση του Νίκο Γουίλιαμς.
Οι «μπλαουγκράνα» είχαν ως πρώτη επιλογή τον Λουίς Ντίας, ωστόσο η Λίβερπουλ παρουσιάζεται αρνητική στην παραχώρηση του Κολομβιανού.
Έτσι οι νταμπλούχοι Ισπανίας έχουν στρέψει και πάλι την προσοχή τους στον διεθνή ακραίο επιθετικό. Ο 22χρονος άσος της Μπιλμπάο έχει ρήτρα 58 εκατ. ευρώ, αλλά η «Μπάρτσα» θα προσπαθήσει να ρίξει την τιμή.
Σύμμαχός της για την ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι ο ίδιος ο Νίκο Γουίλιαμς, που φέρεται να επιθυμεί διακαώς να πάει στην Μπαρτσελόνα. Άλλωστε εκεί αγωνίζονται πολλοί συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα και πάνω από όλα ο κολλητός του φίλος, Λαμίν Γιαμάλ.
Η Κυπριοποίηση του Φαμπιάνο φέρνει εξελίξεις και στον κατάλογο των ξένων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
19/07 @ 10:45
Η Γαλατασαράι έχει σκοπό να αποκτήσει τον Μανουέλ Ακάντζι από τη Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με όσα αναφέρει τουρκικό ΜΜΕ.
19/07 @ 09:35
Αρνητική απάντηση στην Πούμας έδωσε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ο οποίος μεταξύ άλλων βρίσκεται στα ραντάρ και της Βιγιαρεάλ, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσο Ρομάνο.
18/07 @ 23:23
Στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Έρικ Τεν Χαγκ στον πάγκο της, η Μπάγερ Λεβερκούζεν γνώρισε βαριά ήττα με 5-1 από την U20 της Φλαμένγκο, χάρη στην εκπληκτική εμφάνιση του Ματέους Γκονσάλβες!
18/07 @ 22:24
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «AS», η Λίβερπουλ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Ροντρίγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, με μια πιθανή πώληση του Λουίς Ντίαζ στην Μπαρτσελόνα να άνοιγε διάπλατα τον δρόμο!
18/07 @ 19:36
Φιλικό παιχνίδι με την Τιρόλ δίνει η Αλ Αχλί, με τους Ρομπέρτο Φιρμίνο και Αλάν Σεν-Μαξιμέν να μένουν εκτός αποστολής καθώς θεωρούνται τελειωμένοι.
18/07 @ 17:55
Τα «καναρίνια» ανακοίνωσαν την μονοετή συμφωνία με τον πρώην επιθετικό του AΠΟΕΛ!
BEST OF THEMASPORTS