Έσωσε τον βαθμό απέναντι στην Μπόκα με δέκα παίκτες η Μπενφίκα

Έσωσε τον βαθμό απέναντι στην Μπόκα με δέκα παίκτες η Μπενφίκα

Η Μπενφίκα επέστρεψε από το 0-2 και πήρε ισοπαλία απέναντι στην Μπόκα Τζούνιορς για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Χωρίς νικητή, 2-2, έληξε το δεύτερο παιχνίδι στον τρίτο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, ανάμεσα σε Μπόκα Τζούνιορς και Μπενφίκα στη Φλόριντα.

Η ομάδα της Αργεντινής προηγήθηκε με 2-0 βάζοντας γερά θεμέλια για νίκη. Στο 21ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Μερεντιέλ, ενώ διπλασίασε το προβάδισμά της στο 27' με τον Μπατάλια. Οι «αετοί» της Λισαβόνας, που είχαν στο βασικό σχήμα τον Βαγγέλη Παυλίδη, μείωσαν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με πέναλτι του Ντι Μαρία, ενώ παρότι έμειναν με δέκα παίκτες για πολύ σκληρό μαρκάρισμα του Μπελότι στο 72’, κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 84’ με τον Οταμένδι. Η Μπόκα έμεινε με δέκα παίκτες στο 88’ μετά την αποβολή του Φιγκάλ.

 


Επόμενο ματς για την Μπόκα είναι με την Μπάγερν (21/6, 4:00) και για την Μπενφίκα με την Όκλαντ Σίτι (20/6, 19:00).

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Βαθμολογία UEFA: Η Ελλάδα πλησιάζει τη 10η θέση, οριστικά 15η η Κύπρος παρά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ! (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Βαθμολογία UEFA: Η Ελλάδα πλησιάζει τη 10η θέση, οριστικά 15η η Κύπρος παρά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ! (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία της UEFA μετά τις ήττες Παναθηναϊκού και ΑΕΚ Αθηνών, αλλά και την πρόκριση της Ένωσης. Οριστικά στην προνομιούχο 15η θέση η Κύπρος, παρά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ Λάρνακας.

BEST OF THEMASPORTS