Ακολουθήστε μας στο Google news

Στο τελευταίο της παιχνίδι η ΑΕΚ αν και εξήλθε ισόπαλη κόντρα στην Ανόρθωση, κατάφερε να δείξει κάποια σημάδια ανάκαμψης σε σχέση με τα προηγούμενους αγώνες που ηττήθηκε κόντρα στην Ομόνοια και την Νέα Σαλαμίνα, όμως παράλληλα έδειξε ότι ακόμη χρειάζεται αρκετή δουλειά. Η ισοπαλία με την «Κυρία» άφησε μια γλυκόπικρη γεύση στα χείλη των φίλων της ΑΕΚ, αφού και πάλι χάθηκαν άλλοι δύο πολύτιμοι βαθμοί για την ομάδα της Λάρνακας, όμως στα θετικά μπορεί να καταγραφεί ότι οι ποδοσφαιριστές του Ιμανόλ Ιδιάκεθ έβγαλαν μια ενθαρρυντική εικόνα κυρίως στην επανάληψη του ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση και θύμισαν λίγο από την παλιά ΑΕΚ, η οποία είχε τρεξίματα και έφτιαχνε φάσεις. Φυσικά υπάρχουν και κάποιες αρνητικές παράμετροι μετά την ισοπαλία με την «Κυρία» και αφορά κυρίως κάποιους ποδοσφαιριστές της Λαρνακιώτικης όμαδας, που θεωρούνται παίκτες «κλειδιά» στην ΑΕΚ όμως ακόμη... και με την πάροδο των έξι πρώτων αγωνιστικών δεν κατάφεραν να βοηθήσουν την ομάδα τους στον βαθμό που θα ήθελε ο Βάσκος τεχνικός αλλά και οι φίλοι των «κιτρινοπράσινων». Ένας εξ αυτών των ποδοσφαιριστών που ακόμη προσπαθεί να βρει τα πατήματα του είναι και ο Ισπανός μέσος της ΑΕΚ, που ακούει στο όνομα Χουάν Τομάς. Ο ποδοσφαιριστής των «κιτρινοπρασίνων» απέδειξε αρκετές φορές ότι, όταν είναι στην καλή του μέρα μπορεί να λειτουργήσει σαν «εγκέφαλος» και σαν το βασικό «γρανάζι» στην ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ, ωστόσο ο Τομάς το τελευταίο διάστημα και στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας του κινείται κυρίως στην μετριότητα και η εικόνα που βγάζει εντός των τεσσάρων γραμμών είναι απογοητευτική. Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ δείχνει να πιστεύει αρκετά στον ποδοσφαιριστή του, άλλωστε αυτό δείχνουν και οι κινήσεις του τεχνικού της ΑΕΚ,  ο οποίος δίνει στον Ισπανό μέσο αρκετές ευκαιρίες χρησιμοποιώντας τον στην ενδεκάδα της ομάδας. Ο Βάσκος τεχνικός αλλά και ο κόσμος των «κιτρινοπρασίνων» περιμένουν ότι με την πάροδο του χρόνου ο Χουάν Τομάς θα αρχίσει να βρίσκει ξανά τα πατήματα του, έτσι ώστε να αποτελέσει ξανά το καλό 10άρι, λειτουργόντας και πάλι σαν ο «κινητήριος» μοχλός στην μεσαία γραμμή της ΑΕΚ, για να δώσει κι αυτός τις απαραίτητες βοήθειες στο συγκρότημα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ για να εκπληρώσει τους στόχους του.  
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποστάρισμα για το φιλικό με ΠΑΟ-ThemaSports
02/07 @ 16:53

Ποστάρισμα για το φιλικό με ΠΑΟ

Η Πάφος FC δίνει το τελευταίο της αγώνα επί Αυστριακού εδάφους αύριο στις 17:30, με αντίπαλο τον κυπελλούχο Ελλάδας, Παναθηναικό.

Παρελθόν ο Γιούρσεβιτς-ThemaSports
02/07 @ 15:14

Παρελθόν ο Γιούρσεβιτς

Η ανακοίνωση.

Συμφώνησε με τον Περέιρα η ΑΕΚ!-ThemaSports
02/07 @ 15:58

Συμφώνησε με τον Περέιρα η ΑΕΚ!

Παίκτης της ΑΕΚ μπορεί να θεωρείται ο Ρομπέρτο «Τούκου» Περέιρα! H «Ένωση» ολοκλήρωσε το deal με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό ως το 2026.

ΒΟΥΡΟΣ: «Ο Απόλλωνας μου έδειξε ένα σεβασμό που δεν περίμενα…»-ThemaSports
02/07 @ 14:40

ΒΟΥΡΟΣ: «Ο Απόλλωνας μου έδειξε ένα σεβασμό που δεν περίμενα…»

Kαλεσμένος στην εκπομπή του SPORT24, Euro Morning Show, ήταν ο Πραξιτέλης Βούρος, ο οποίος μίλησε για τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα, το Euro 2024, τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι άλλα.

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!-ThemaSports
01/07 @ 15:21

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!

Ο Φαμπιάνο παραχώρησε συνέντευξη στο OMONOIA TV.

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ