Οι Ναπολιτάνοι έντυσαν αυτοκράτορα τον Βέλγο μέσο, στο πλαίσιο της επίσημης ανακοίνωσης της σπουδαίας μεταγραφής.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε μετά την πολυετή παρουσία του στην Μάντσεστερ Σίτι, έγινε ο νέος… βασιλιάς στη Νάπολι. Ο Βέλγος υπέγραψε στους πρωταθλητές Ιταλίας και ανακοινώθηκε η απόκτησή του απ’ τους «παρτενοπέι».
Ο έμπειρος άσος συνεχίζει την καριέρα του στην Serie A και φυσικά στο Champions League, βοηθώντας σημαντικά το σύνολο του Αντόνιο Κόντε στην απαιτητική σεζόν που θα ακολουθήσει.
Μάλιστα, το πόσο σέβονται στη νότια Ιταλία τον Ντε Μπρόινε, φάνηκε απ’ τον τρόπο ανακοίνωσής του. Με στέμμα, καθισμένος σε θρόνο, για να δείξουν πως θα τον έχουν σα βασιλιά!

Παρά τις προτροπές μερίδας του κόσμου προς τους διοικούντες, να αποκαθηλώσουν τον Πάολο Τραμετσάνι, δεν υπάρχει «καπνός» ότι θα γίνει τέτοια κίνηση πριν τον αγώνα της προσεχούς Δευτέρας (22/9) με την Ομόνοια στην Λευκωσία.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/09 @ 19:09
Γκολ στο 90'+4' στο Turf Moor, απόλυτη Λίβερπουλ χάρη σ' εκείνον και οι αριθμοί του συνεχώς να... εκτοξεύονται. Ο Μο Σαλάχ συνεχίζει αφήνει ολοένα και πιο μεγάλο αποτύπωμα στην ιστορία της παρουσίας του στην Πρέμιερ Λιγκ και δη από τη μέρα που αποφάσισε να βάλει την κόκκινη φανέλα...
15/09 @ 00:09
Η Μίλαν υπέταξε με 1-0 την Μπολόνια του Λυκογιάννη, με τον Λούκα Μόντριτς να λύνει εκείνος τον γόρδιο δεσμό, πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα ως ποδοσφαιριστής των Ροσονέρι.
15/09 @ 00:04
Ο Άνχελ Ντι Μαρία μάγεψε στο 24ο λεπτό του ματς της Ροζάριο Σεντράλ με την Μπόκα, με τον Αργεντινό να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση κόρνερ!
15/09 @ 00:00
Η Μπαρτσελόνα έδωσε μία παράσταση για έναν ρόλο, φιλοδωρώντας τη Βαλένθια με έξι τέρματα, με την ομάδα του Χάνσι Φλικ να επιστρέφει έτσι δυναμικά στα τρίποντα.
14/09 @ 22:33
Η Μάντσεστερ Σίτι έχει γράψει τα τελευταία χρόνια μερικές από τις πιο λαμπρές σελίδες στην ιστορία της Premier League, και πίσω από τις επιτυχίες της βρίσκονται πάντα οι σπουδαίοι σκόρερ.
14/09 @ 20:31
Με δυο γκολ και φτάνοντας στα 50 τέρματα εντός έδρας για τη Σίτι στην Premier League, ο Έρλινγκ Χάαλαντ έκανε… κουμάντο στο ντέρμπι του Μάντσεστερ για το 3-0 της Σίτι επί της Γιουνάιτεντ.
BEST OF THEMASPORTS