Λύγισε στο Βουκουρέστι η Εθνική μας (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Λύγισε στο Βουκουρέστι η Εθνική μας (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Η Κύπρος πάλεψε, αλλά ηττήθηκε με 2-0 στην εκτός έδρας αναμέτρησή της με τη Ρουμανία για τον 8ο όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. «Στραβοπάτημα» στη Λετονία για την Αλβανία.

Δεν τα κατάφερε στο Βουκουρέστi η εθνική ομάδα της Κύπρου.

Το σύνολο του Άκη Μάντζιου ηττήθηκε με 2-0 από τη Ρουμανία, χάνοντας σημαντικό έδαφος στον 8ο όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Κύπρος έχασε μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί στο 42', όταν ο Κορέια δεν κατάφερε να βγει νικητής σε τετ-α-τετ του με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ ένα λεπτό αργότερα και μετά από γρήγορη αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Τανάσε έκανε το 1-0. Μάλιστα, οι Ρουμάνοι έβαλαν και δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με τον Μαν να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

Στο έτερο παιχνίδι του ομίλου, η Αυστρία δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα στην έδρα του Σαν Μαρίνο, νικώντας με το επιβλητικό 4-0 και έχοντας για σκόρερ της τους Αρναούτοβιτς (3', 15'), Γκρέγκοριτς (11') και Μπαουμγκάρτνερ (27').

Η βαθμολογία:
Ρουμανία-Κύπρος 2-0: Λύγισε στο Βουκουρέστι η Κύπρος

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, αφού μετά την λήψη της επιστολής από την Αστυνομία, το ΥΠΕΣ προχώρησε άμεσα και έθεσε σε αργία τον ίδιο αλλά και τον δήμαρχο Λευκονοίκου.