Η Κύπρος πάλεψε, αλλά ηττήθηκε με 2-0 στην εκτός έδρας αναμέτρησή της με τη Ρουμανία για τον 8ο όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. «Στραβοπάτημα» στη Λετονία για την Αλβανία.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Δεν τα κατάφερε στο Βουκουρέστi η εθνική ομάδα της Κύπρου.
Το σύνολο του Άκη Μάντζιου ηττήθηκε με 2-0 από τη Ρουμανία, χάνοντας σημαντικό έδαφος στον 8ο όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Η Κύπρος έχασε μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί στο 42', όταν ο Κορέια δεν κατάφερε να βγει νικητής σε τετ-α-τετ του με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ ένα λεπτό αργότερα και μετά από γρήγορη αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Τανάσε έκανε το 1-0. Μάλιστα, οι Ρουμάνοι έβαλαν και δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με τον Μαν να διαμορφώνει το τελικό 2-0.
Στο έτερο παιχνίδι του ομίλου, η Αυστρία δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα στην έδρα του Σαν Μαρίνο, νικώντας με το επιβλητικό 4-0 και έχοντας για σκόρερ της τους Αρναούτοβιτς (3', 15'), Γκρέγκοριτς (11') και Μπαουμγκάρτνερ (27').
Η βαθμολογία:

Ο Μπέργκ έριξε στο γήπεδο τον Γιόβετιτς στο 60' στη θέση του Κούσουλου και μαζί με κάποιες άλλες εσωτερικές αλλαγές, ο Noρβηγός τεχικός έκανε την Ομόνοια πιο επιθετική στο παιχνίδι με την Πάφο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
29/10 @ 09:22
Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Χάρης Λοϊζίδης, είχε την Τρίτη 28 Οκτωβρίου συνάντηση με τον Πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, στα κεντρικά γραφεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στη Νιόν.
28/10 @ 20:52
Η μεγάλη προσπάθεια για άνοδο της Εθνικής μας ομάδας Γυναικών στη Β’ Κατηγορία δυστυχώς δεν επιβραβεύτηκε.
28/10 @ 18:48
Η Σαουδική Αραβία παρουσίασε τα σχέδιά της για το «NEOM Sky Stadium», το πρώτο γήπεδο στον κόσμο που θα βρίσκεται στην... κορυφή ουρανοξύστη, ενόψει του Μουντιάλ του 2034!
28/10 @ 13:17
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στον 11ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος η Εθνική μας ομάδα των Παίδων Κ-17.
28/10 @ 10:14
Σε ρυθμούς του σημαντικού επαναληπτικού αγώνα με την Αλβανία και η προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας Γυναικών για άνοδο στη Β’ Κατηγορία θα μεταδοθεί απευθείας από την τηλεόραση του ΡΙΚ.
27/10 @ 21:25
Με προπόνηση στο Arena Kombëtare ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας Γυναικών ενόψει του επαναληπτικού με την Αλβανία για τα play-offs του Nations League.
BEST OF THEMASPORTS