Η δεύτερη συνεχόμενη ήττα της Λέγκια στο Πολωνικό πρωτάθλημα, με το βαρύ 3-0 στην έδρα της Λεχ Πόζναν, που την έφερε στο -6 από την κορυφή του πρωταθλήματος, προκάλεσε την απαράδεκτη αντίδραση των οργανωμένων οπαδών της, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να χτυπήσουν τους ποδοσφαιριστές!!!
Επιστρέφοντας στο γήπεδο της, όπου τα μέλη της αποστολής είχαν τα αυτοκίνητα τους, τους περίμεναν περίπου 70 οπαδοί, οι οποίοι σε έξαλλη κατάσταση χτύπησαν τους ποδοσφαιριστές ενώ σύμφωνα με κάποιες πηγές επιτέθηκαν και σε μέλη του προπονητικού τιμ.
Διαβάστε περίσσοτερα ΕΔΩ!
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαιμάχων Λευκωσίας, με Τίτλο « 51 χρόνια προσφυγιάς – Κυπριακό Ποδόσφαιρο»: Citius – Altius – Fortius. Συνδιοργανωτές ήταν ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Μιχάλης Χ’ Παντέλας.