«Η ΠΑΦΟΣ FC έχει εξελιχθεί σε μια σύγχρονη και δυναμική ομάδα»

«Η ΠΑΦΟΣ FC έχει εξελιχθεί σε μια σύγχρονη και δυναμική ομάδα»

Η Πάφος έχει γενέθλια σήμερα και με ανάρτηση στα social media αναφέρθηκε στην ενοποίηση που οδήγησε στην Pafos FC.

«Σαν σήμερα, στις 10 Ιουνίου 2014, τα δύο ιστορικά και ισχυρά Σωματεία της Επαρχίας μας, η Α.Ε. Πάφος και η Α.Ε.Κ. Κουκλιών, προχώρησαν επίσημα στη συνένωσή τους, ιδρύοντας την ΠΑΦΟΣ FC υπό το σύνθημα «Ενωμένοι Μαζί Μπορούμε».

Αν και η κοινή αυτή προσπάθεια ξεκίνησε από τη Β’ Κατηγορία, κουβαλούσε μαζί της την πλούσια ιστορία και τη βαριά κληρονομιά των ένδοξων σωματείων της πόλης μας, του ΑΠΟΠ και του Ευαγόρα.

Σήμερα, έντεκα χρόνια μετά, η ΠΑΦΟΣ FC έχει εξελιχθεί σε μια σύγχρονη και δυναμική ομάδα που γράφει τη δική της ιστορία τόσο στο κυπριακό ποδόσφαιρο όσο και στη διεθνή σκηνή.

Με συνεχή πρόοδο, επιτυχίες και επαγγελματισμό, η ομάδα μας κάνει περήφανους όλους τους Παφίτες και ολόκληρη την Κύπρο.

Χρόνια πολλά Πάφος μας! 🩵».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Φιλική ισοπαλία και δοκιμές για την Ανόρθωση

Φιλική ισοπαλία και δοκιμές για την Ανόρθωση

Χωρίς νικητή έληξε το τεστ της Πέμπτης (26/03) ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον ΑΣΙΛ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1.