Πριν από οκτώ χρόνια ο μικρός, Ντιν Χάουσεν, «απογοητεύτηκε» από το ίνδαλμά του, αλλά το 2025 μπόρεσε να πάρει από τον Ίσκο την καλύτερη «απάντηση».

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Ντιν Χάουσεν είναι και με τη… βούλα παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.  

Ο 20χρονος αμυντικός έχει «κλέψει» τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους και η «βασίλισσα» έβγαλε από τα ταμεία της γύρω στα 60 εκατομμύρια για να τον αποκτήσει.  

Γεννημένος το 2005, με εξαιρετικά σωματικά προσόντα, έκανε το «ξεπέταγμά» του στην Μπόρνμουθ και πλέον είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα.  

Μπορεί το όνομά του να μην παραπέμπει σε ισπανική οικογένεια, αλλά αυτός παίζει για λογαριασμό των «φούριας ρόχας».

Οι γονείς του και οι δύο Ολλανδοί, όμως, έχει μεγαλώσει στη χώρα της ιβηρικής χερσονήσου, για αυτό και έχει το δικαίωμα να παίζει στην Ισπανία.  

Άλλωστε, τα πρώτα του βήματα έγιναν στη Μάλαγα, όταν η ομάδα ήταν μία απ’ τις κορυφαίες της La Liga.  

Κάθε μικρός ποδοσφαιριστής έχει τα ινδάλματά του, το ίδιο και ο Ντιν Χάουσεν. Μάλιστα, πριν από οκτώ χρόνια προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του, αλλά δεν έλαβε απάντηση και έπρεπε να περιμένει μέχρι το 2025! 

Το αδιάβαστο μήνυμα, που έγινε ανταλλαγή φανέλας 

Ταξιδεύουμε στο 2017. Τότε, που ο Ίσκο ήταν από τα βασικά «γρανάζια» της Ρεάλ Μαδρίτης. O Ντιν Χάουσεν, λόγω της «σύνδεσής» του με τη Μάλαγα τού είχε… αδυναμία.

Όταν είχαν έρθει τα γενέθλια τού -τότε- παίκτης της «βασίλισσας», ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπόρνμουθ τού ευχήθηκε χρόνια πολλά στο Instagram.  

Ωστόσο, ποτέ δεν πήρε απάντηση. Η ζωή τα έφερε έτσι, που οκτώ χρόνια αργότερα υπήρξαν συμπαίκτες! Στον τελικό του Nations League, ο Ίσκο έκανε την επανεμφάνισή του με τα χρώματα της Ισπανίας.  

Στο ίδιο ματς βασικός ήταν και ο Ντιν Χάουσεν, επομένως έπαιξαν μαζί για περίπου 45’ λεπτά.  

Ωστόσο, ο 20χρονος αμυντικός δεν… ήθελε μόνο αυτό. Στον ημιτελικό με τη Γαλλία (05/06, 5-4) ζήτησε από τον Ίσκο να ανταλλάξουν φανέλες.  

Οι δύο ποδοσφαιριστές έβγαλαν φωτογραφία, όπου κρατούσαν ο ένας την εμφάνιση του άλλου, με τον νυν παίκτη της Ρεάλ να αυτοσαρκάζεται στο Instagram λίγη ώρα αργότερα, με το αδιάβαστο μήνυμα που είχε στείλει στον Ίσκο.  

Μία σπάνια και όμορφη ιστορία, που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να «γεννήσει». 

 
ole.gr
ΑΠΟΕΛ: "Γαλαζοκίτρινο" το  Ζλάτιμπορ συνοδεία με τον ύμνο (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΠΟΕΛ: "Γαλαζοκίτρινο" το Ζλάτιμπορ συνοδεία με τον ύμνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ στο Ζλάτιμπορ και η αποστολή της ομάδας επιστρέφει στη βάση της το Σάββατο (2/8). Μάλιστα οι Σέρβοι στόλισαν την πλατεία της πόλης στα χρώματα του ΑΠΟΕΛ με συνοδεία τον ύμνο της.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακοίνωσε Νέλσον Σεμέδο η Φενέρμπαχτσε-ThemaSports
02/08 @ 00:03

Ανακοίνωσε Νέλσον Σεμέδο η Φενέρμπαχτσε

Επίσημα παίκτης της Φενέρμπαχτσε είναι από την Παρασκευή ο Νέλσον Σεμέδο, αφού τα «καναρίνια» της Κωνσταντινούπολης ανακοίνωσαν την απόκτηση του Πορτογάλου δεξιού μπακ.

Κατηγορείται για βιασμό ο Χακίμι, κινδυνεύει με 15 χρόνια φυλάκισης-ThemaSports
01/08 @ 19:22

Κατηγορείται για βιασμό ο Χακίμι, κινδυνεύει με 15 χρόνια φυλάκισης

Μεγάλοι μπελάδες για τον Ασράφ Χακίμι που κατηγορείται για βιασμό, με τον Μαροκινό να κινδυνεύει με 15 χρόνια φυλάκισης, την ώρα που ο ίδιος υποστηρίζει την αθωότητα του.

Έκανε την πρώτη κίνηση για τον Ίσακ η Λίβερπουλ!-ThemaSports
01/08 @ 17:24

Έκανε την πρώτη κίνηση για τον Ίσακ η Λίβερπουλ!

Η Λίβερπουλ εξέφρασε στην πράξη το θερμό ενδιαφέρον της για τον Ίσακ, η Νιούκαστλ όμως δεν εξέτασε καν την προσφορά και παλεύει για να κρατήσει τον... ανένδοτο Σουηδό επιθετικό!

Η νέα ομάδα του Μπρούνο Σάντος-ThemaSports
01/08 @ 16:17

Η νέα ομάδα του Μπρούνο Σάντος

Ο Μπρούνο Σάντος ανακοινώθηκε από τη Muharraq Club, ομάδα του Μπαχρέιν.

Η ΠΡΩΤΗ πρόκριση στην ιστορία της Αράζ και η υποδοχή «ηρώων» που αναβλήθηκε - Γιατί είναι ακόμη στην Ελλάδα...-ThemaSports
01/08 @ 10:36

Η ΠΡΩΤΗ πρόκριση στην ιστορία της Αράζ και η υποδοχή «ηρώων» που αναβλήθηκε - Γιατί είναι ακόμη στην Ελλάδα...

Η Αράζ Ναχτσιβάν κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία της να προκριθεί σε προκριματική φάση ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Ο Παυλίδης χάρισε το Σούπερ Καπ στην Μπενφίκα! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
01/08 @ 08:05

Ο Παυλίδης χάρισε το Σούπερ Καπ στην Μπενφίκα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τον Βαγγέλη Παυλίδη να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με μονοκόμματο σουτ, η Μπενφίκα επικράτησε 1-0 της Σπόρτινγκ και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο στην Πορτογαλία.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ