Χωρίς ανταλλαγή λαβάρων στο Game 4, αλλά με χειραψία Μπαρτζώκα-Αταμάν

Χωρίς ανταλλαγή λαβάρων στο Game 4, αλλά με χειραψία Μπαρτζώκα-Αταμάν

Χωρίς ανταλλαγή λαβάρων στο Game 4 των τελικών, αλλά με χειραψία Μπαρτζώκα-Αταμάν.

Χωρίς την καθιερωμένη ανταλλαγή λαβάρων ξεκίνησε το Game 4 των τελικών της Stoiximan GBL ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Αν και οι δύο προπονητές, Γιώργος Μπαρτζώκας και Εργκίν Αταμάν, έδωσαν κανονικά χειραψία πριν το τζάμπολ, δεν κρατούσαν λάβαρα.

Υπενθυμίζεται ότι στο Game 3, ο Μπαρτζώκας είχε προσέλθει με το λάβαρο του Ολυμπιακού, αλλά ο Αταμάν αρνήθηκε να το παραλάβει, προκαλώντας αντιδράσεις και σχόλια. Η σημερινή απουσία του εθιμοτυπικού φαίνεται να λειτούργησε ως ένας διακριτικός τρόπος αποφυγής νέας αμηχανίας, χωρίς να υπάρχει εμφανής ένταση μεταξύ των δύο πάγκων.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΑΛΥΓΙΣΤΟΣ ο Ερυθρός Αστέρας, επέστρεψε από την... «κόλαση» και κατέκτησε στα πέναλτι το 6ο σερί ΝΤΑΜΠΛ! (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΑΛΥΓΙΣΤΟΣ ο Ερυθρός Αστέρας, επέστρεψε από την... «κόλαση» και κατέκτησε στα πέναλτι το 6ο σερί ΝΤΑΜΠΛ! (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Παρότι βρέθηκε να χάνει 2-0 από τη Βοϊβοντίνα, ο Ερυθρός Αστέρας, έκανε τη μεγάλη ανατροπή οδήγησε το ματς στα πέναλτι και εκεί κατέκτησε το Κύπελλο Σερβίας κατακτώντας το έκτο σερί double!

BEST OF THEMASPORTS