Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι αποκάλυψε πως ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας Γκαμπριέλε Γκραβίνα τον ενημέρωσε χθες το βράδυ πως δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της εθνικής.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Παρελθόν θα αποτελέσει από την εθνική Ιταλίας ο Λουτσιάνο Σπαλέτι! Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς των σκουάντρα ατζούρα με τη Μολδαβία (09/06) και αποκάλυψε πως δεν είχε σκοπό να παραιτηθεί, αλλά ο Γκαμπριέλε Γκραβίνα τον ενημέρωσε χθες το βράδυ πως δεν θα συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας.
Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, ο Κλαούντιο Ρανιέρι είναι πολύ ψηλά στη λίστα για να τον αντικαταστήσει, αλλά εξετάζουν και την περίπτωση του Στέφανο Πιόλι.
«Μιλήσαμε χθες το βράδυ και μου είπε ότι θα απαλλαγώ από τη θέση του προπονητή της εθνικής ομάδας. Λυπήθηκα, δεδομένης της σχέσης που έχουμε, δεν είχα καμία πρόθεση να τα παρατήσω. Ειδικά όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, θα προτιμούσα να μείνω και να κάνω τη δουλειά μου. Αλλά με απέλυσαν. Πάντα υπηρετούσα την πατρίδα και θέλω να διευκολύνω το μέλλον της εθνικής ομάδας.
Νομίζω ότι είναι δίκαιο να ψάχνουμε για το καλύτερο, θα προβώ στη λύση του συμβολαίου. Θα είμαι εκεί αύριο το βράδυ εναντίον της Μολδαβίας. Πάντα έλεγα ότι οι παίκτες μου ήταν δυνατοί. Τα αποτελέσματα είναι αυτά και πρέπει να αναλάβω την ευθύνη
Λατρεύω αυτή τη φανέλα, αυτή τη δουλειά και τους παίκτες που προπόνησα. Αύριο το βράδυ θα τους ζητήσω να δείξουν αυτό που ζήτησα, ακόμα κι αν δεν μπόρεσα να εκφράσω το καλύτερο δυνατό.
Δεν πέτυχα την ποιότητα του παιχνιδιού που ήθελα. Όταν αποδέχθηκα την πρόταση ήξερα ότι θα υπήρχαν δύσκολες στιγμές. Δεν μπορούσα να το κάνω. Παρατήρησα ότι ήσασταν ευγενικοί στην κριτική σας, θα μπορούσατε να κάνετε χειρότερη».
Έχοντας... κλειστά αυτιά σχετικά με τους κλυδωνισμούς που προκάλεσε σε ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου της Ομόνοιας η μεταγραφή του Χάμπου Χαραλάμπους στον Άρη, το «τριφύλλι» προετοιμάστηκε πυρετωδώς τις προηγούμενες ημέρες για τον αυριανό (24/07, 20:00) πρώτο αγώνα με αντίπαλο την Τορπέντο Κουτάισι και άπαντες εμφανίζονται πανέτοιμοι για να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στον 3ο προκριματικό του Conference League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
24/07 @ 00:15
Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων της ημέρας για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.
24/07 @ 00:07
Οι πρώτες δηλώσεις του Μάρκους Ράσφορντ μετά τη μετακίνηση του στην Μπαρτσελόνα.
23/07 @ 18:54
Με προπόνηση στο ΓΣΠ, ολοκληρώνει την προετοιμασία της η Τορπέντο Κουτάισι, ενόψει του αυριανού (24/07, 20:00) αγώνα με αντίπαλο την Ομόνοια, για τον Β' προκριματικό του Conference League.
23/07 @ 18:37
Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα το απόγευμα στο στάδιο «Αλφαμέγα» ο προπονητής της Πούσκας Ακαντέμια, Σζολτ Χόρνιακ, ενόψει του αυριανού (24/07, 19:00) αγώνα με αντίπαλο τον Άρη, για τον Β' προκριματικό του Conference League. Τους ποδοσφαιριστές της Ουγγρικής ομάδας εκπροσώπησε ο Ζολτ Γκνάκι.
23/07 @ 18:15
Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε στο ΓΣΠ, ο προπονητής της Τορπέντο Κουτάισι, Ντιρκ Σούστερ, ενόψει του αυριανού (24/07, 20:00) αγώνα με αντίπαλο την Ομόνοια. Τους ποδοσφαιριστές της Γεωργιανής ομάδας εκπροσώπησε ο Μπίορν Γιόνσεν.
23/07 @ 10:05
Ρεπορτάζ στην Αγγλία αναφέρει ότι η Γουέστ Χαμ θα δώσει 40 εκατομμύρια ευρώ στη Λίβερπουλ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Χάρβεϊ Ελιοτ, που είχε στο στόχαστρό εδώ και καιρό.
BEST OF THEMASPORTS