Έτοιμη να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του 24χρονου αριστερού μπακ, Ραγιάν Αΐτ-Νουρί από τη Γουλβς, είναι η Μάντσεστερ Σίτι!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Μεταγραφική ενίσχυση για τη Μάντσεστερ Σίτι!
Σύμφωνα με τα κορυφαία αγγλικά Μέσα, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι έτοιμη να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Ραγιάν Αΐτ-Νουρί, έχοντας φτάσει σε συμφωνία τόσο με τη Γουλβς, όσο και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.
Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ που έρχονται από το Νησί, η Σίτι βγάζει από τα ταμεία της το ποσό των 40 εκατ. ευρώ, ενώ αναμένεται να καταβάλλει στους «λύκους» 3 ακόμα εκατ. με τη μορφή μπόνους.
Ο Αΐτ-Νουρί αγωνίζεται στη Γουλβς από το 2020, όταν αποκτήθηκε από τη γαλλική Ανζέ, ενώ έκτοτε έχει πραγματοποιήσει 152 εμφανίσεις με 12 γκολ και 19 ασίστ.
Κίνηση ανθρωπιάς από τον Άρη Λεμεσού προς τους πληγέντες της πυρκαγιάς
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
24/07 @ 11:20
Ο Ζοσέ Μουρίνιο παρομοίασε τη φετινή Παρί Σεν Ζερμέν με την Ίντερ του 2010, μιλώντας για τον θρίαμβό της στο Champions League και το πώς πέτυχε χωρίς το μεγάλο της αστέρι
24/07 @ 00:15
Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων της ημέρας για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.
24/07 @ 00:07
Οι πρώτες δηλώσεις του Μάρκους Ράσφορντ μετά τη μετακίνηση του στην Μπαρτσελόνα.
23/07 @ 18:54
Με προπόνηση στο ΓΣΠ, ολοκληρώνει την προετοιμασία της η Τορπέντο Κουτάισι, ενόψει του αυριανού (24/07, 20:00) αγώνα με αντίπαλο την Ομόνοια, για τον Β' προκριματικό του Conference League.
23/07 @ 18:37
Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα το απόγευμα στο στάδιο «Αλφαμέγα» ο προπονητής της Πούσκας Ακαντέμια, Σζολτ Χόρνιακ, ενόψει του αυριανού (24/07, 19:00) αγώνα με αντίπαλο τον Άρη, για τον Β' προκριματικό του Conference League. Τους ποδοσφαιριστές της Ουγγρικής ομάδας εκπροσώπησε ο Ζολτ Γκνάκι.
23/07 @ 18:15
Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε στο ΓΣΠ, ο προπονητής της Τορπέντο Κουτάισι, Ντιρκ Σούστερ, ενόψει του αυριανού (24/07, 20:00) αγώνα με αντίπαλο την Ομόνοια. Τους ποδοσφαιριστές της Γεωργιανής ομάδας εκπροσώπησε ο Μπίορν Γιόνσεν.
BEST OF THEMASPORTS