Το σχόλιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τα προσεχή φιλικά της Εθνικής, τον μεγάλο στόχο της επιστροφής σε μεγάλη διοργάνωση και την ανανέωση του συμβολαίου του
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναφέρθηκε στο φιλικό του Σαββάτου (7/6, 21:45) με τη Σλοβακία στο Παγκρήτιο στη συνέντευξη Τύπου και στο ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές σε επίπεδο προσώπων. Όπως στον στόχο της επιστροφής σε μεγάλη διοργάνωση για τη γαλανόλευκη, ενώ αναφέρθηκε επίσης στην ανανέωση του συμβολαίου του.
Αναλυτικά μίλησε για:
τις πιθανές αλλαγές: «Λίγες παραλλαγές μπορούμε να κάνουμε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε λίγο διαφορετικά πράγματα. Εξάλλου ο τρόπος παιχνιδιού και η φιλοσοφία μας έχουν βοηθήσει. Μπορούμε να βελτιώσουμε αυτή τη διαδικασία. Θα προσπαθήσουμε να δοκιμάσουμε και κάποια διαφορετικά πράγματα».
-τη θερμή υποδοχή και την αγάπη του κόσμου στην Κρήτη: «Είναι φυσιολογικό. Η Κρήτη αποτελεί ένα πολύ ποδοσφαιρικό περιβάλλον. Περίμενα αυτήν την υποδοχή και ήμουν σίγουρος πως ήταν μία καλή απόφαση».
-το αν θα είναι βασικός ο Μανδάς επειδή ήταν στη συνέντευξη Τύπου: «Αφού ξέρετε τις απαντήσεις τι κάνετε τις ερωτήσεις; Και έχουμε και άλλο ένα παιδί από την Κρήτη. Ο Μανδάς με την παρουσία στην Κρήτη και με την παρουσία του στη Λάτσιο είναι ωραίο να έρθει εδώ. Είχε λίγο τρακ. Είχαμε και κάποια μικροθέματα με κούραση και τον βαθμό ετοιμότητας ορισμένων. Περιμένω ίδια σοβαρότητα και ίδια διάθεση. Είναι ο μόνος τρόπος να 'χτίσεις' χαρακτήρα και νοοτροπία. Είναι ένα πολύ καλού επιπέδου τεστ».
-τη δίψα για επιστροφή σε μεγάλη διοργάνωση: «Αυτός είναι ο στόχος όλων μας. Το κίνητρο που μας κρατά στη διαδικασία και στη πίστη ότι θα τα καταφέρουμε. Δουλεύοντας με αυτό το group καταλαβαίνω τη μεγάλη διάθεση των παικτών να πάνε στο Παγκόσμιο. Πιστεύω πως είναι μία ομάδα που μπορεί να κάνει μόνο βήματα μπροστά».
την ανανέωση του συμβολαίου του και το πώς νιώθει: «Αισθάνομαι καλά, αισθάνομαι πολύ καλά. Εγώ ήθελα λιγότερο χρόνο για να δω πως θα είναι ο ρόλος μου. Ήταν όλα τέλεια (εννοεί για το διάστημά του στην Εθνική). Χαίρομαι που θα συνεχίσω γιατί έχουμε πολύ καλά κίνητρα».
Μια σημαία της Παλαιστίνης με δύο μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς έκαναν την εμφάνιση τους πάνω το στάδιο Αλφαμέγα στη Λεμεσό κατά τη διάρκεια του αγώνα Πάφος-Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Τσάμπιονς Λιγκ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
22/07 @ 15:55
Μετά από 26 χρόνια παρουσίας στον ΠΑΟΚ, ο Κυριάκος Κυριάκος αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τους Θεσσαλονικείς μετά την κοινή συναινέσει ολοκλήρωση της συνεργασίας τους.
22/07 @ 15:52
Οι ελληνικές ομάδες ρίχνονται στην ευρωπαϊκή αρένα, με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Άρη να κυνηγούν μια επιτυχία που δεν έχουν επαναλάβει στο παρελθόν.
21/07 @ 15:22
Δείτε τι έβγαλε η κληρωτίδα για τις ελληνικές ομάδες στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League.
21/07 @ 12:29
Μια ακόμα σημαντική μεταγραφή για τον Ηρακλή ο οποίος ανακοίνωσε σήμερα (21/07) την απόκτηση και του Φιορίν Ντουρμισάι, που υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο.
20/07 @ 22:32
Σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζει η Ρέιντζερς πριν τον Παναθηναϊκό, με αρκετούς παίκτες να είναι αμφίβολοι
20/07 @ 21:15
Με τον Χρήστο Τζόλη να πραγματοποιεί εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο στον τελικό του Σούπερ Καπ Βελγίου με γκολ και ασίστ, η Κλαμπ Μπριζ πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της 2-1 επί της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ.
BEST OF THEMASPORTS