Η πιο ηχηρή κουβέντα από την χθεσινή συνέντευξη του Παπασταύρου, κατά την άποψη μας, ήταν ότι «κάποιοι μέσα από την ΚΟΠ, μας είπαν να μην πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας προς το κράτος, επειδή δεν πληρώνει κανένας».
Ακολουθήστε μας στο Google news
Με τα νούμερα που έχουν δημοσιοποιηθεί τους τελευταίους μήνες και ποιοι χρωστούν τα μεγαλύτερα ποσά προς το Τμήμα Φορολογίας στο Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, εύκολο καταλαβαίνει ποιες ομάδες ακολούθησαν το συγκεκριμένο δρόμο…
Δεν χρειάζεται να σας τα κάμουμε κουτσιά καθαρισμένα.
Επειδή έγινε κάπως πιο σκληρή η πολιτική του τωρινού Υπουργού Οικονομικών, τους τελευταίους μήνες, αυτές οι ομάδες τρέχουν και δεν προλαβαίνουν. Έχει ενδιαφέρον ποιες θα ανταποκριθούν στη νέα «οδηγία» του Εφόρου Φορολογίας, ότι όποια ομάδα δεν καταβάλει έγκαιρα μια μηνιαια δόση, τότε αυτομάτως θα την «πετάξουν» εκτός του σχεδίου αποπληρωμής.
Εννοείται ότι έχει ευθύνη και η ηγεσία της ΚΟΠ, όπως και ο υπεύθυνος κριτηρίων για την «ελαστικότητα» που έδειχναν όλα αυτά τα χρόνια έναντι μερικών ομάδων.
Κατά τ’ άλλα μερικοί, βγαίνουν και υμνούν το έργο και την προσφορά του παραιτηθέντα «Βασιλιά»…
Π.Χ.
Μια σημαία της Παλαιστίνης με δύο μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς έκαναν την εμφάνιση τους πάνω το στάδιο Αλφαμέγα στη Λεμεσό κατά τη διάρκεια του αγώνα Πάφος-Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Τσάμπιονς Λιγκ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
22/07 @ 19:19
Ανάρτηση από το ΑΠΟΕΛ με τον Ντάλσιο να ποζάρει με φόντο το έμβλημα της ομάδας.
22/07 @ 19:07
Έσπασε το φράγμα των 2500 εισιτηρίων διαρκείας ο κόσμος του Απόλλωνα.
22/07 @ 17:52
Έσπασε το φράγμα των 2500 εισιτηρίων διαρκείας η ΑΕΚ.
22/07 @ 15:23
Βίντεο με την... άφιξη του Ανδρόνικου Κακουλλή πόσταρε ο Άρης στα social media.
22/07 @ 12:08
Ύστερα από τον μεγάλο ντόρο που έγινε στους κόλπους του πράσινου Λαού, για την πώληση του Χάμπου στον Άρη, είχαμε σήμερα την πρώτη επίσημη τοποθέτηση από πλευράς Ομόνοιας.
22/07 @ 11:42
Κροατικό δημοσίευμα, υποστηρίζει, ότι η ΑΕΛ ενδιαφέρεται για τον 35χρονο κίπερ Λόβρε Κάλινιτς. Ξέρουν κάτι παραπάνω από μας οι Κροάτες;
BEST OF THEMASPORTS