Μια 11άδα νίκες - ΠΕΝΤΕ η Ομόνοια, 4 από ομάδες που αποκλείστηκαν
Η Κύπρος τη φετινή σεζόν μετρά 11 νίκες (5 η Ομόνοια, 3 ο Απόλλωνας, 2 η Πάφος, 1 η ΑΕΚ) στις τρεις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της UEFA.




Μετά από διαδοχικές συναντήσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, πάρθηκε η κοινή απόφαση να συνεχιστούν οι τελικοί της Stoiximan GBL.
Με το σκορ στο 1-1 και αμφότερες τις ομάδες να έχουν κερδίσει από ένα παιχνίδι στην έδρα τους, η σειρά θα συνεχιστεί με το Game 3 του ΟΑΚΑ. Αυτό είχε κανονικά οριστεί για σήμερα (04/06), όμως τελικά θα διεξαχθεί άλλη μέρα.
Συγκεκριμένα, το τρίτο παιχνίδι θα λάβει χώρα την ερχόμενη Παρασκευή (06/06, 21:00) στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3. Ο τέταρτος αγώνας θα διεξαχθεί κατά πάσα πιθανότητα την Κυριακή, ενώ ο πέμπτος-αν χρειαστεί-Τρίτη ή Τετάρτη.
Υπενθυμίζουμε ότι οι «πράσινοι» έχουν ανακοινώσει sold-out για το Game 3 εδώ και μερικές ημέρες.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις