Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο προπονητής της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, μετά την ισοπαλία με την Αταλάντα (2-2), άσκησε έντονη κριτική στη χρησιμοποίηση του VAR και προειδοποίησε ότι αυτό το σύστημα βοήθειας στους διαιτητές, θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις, διαφορετικά οι αγώνες θα διαρκούν… τέσσερις ώρες.
«Είναι ένα σημαντικό εργαλείο, αλλά αν δεν θέλουμε να κάνουμε το ποδόσφαιρο κάτι άλλο, τότε δεν μπορεί να χρησιμοποιείται σε όλες τις καταστάσεις. Τον Μάρτιο, όταν τα ματς έχουν αξία για τον τίτλο, θα διαρκούν τρεις ή τέσσερις ώρες.
Το VAR πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για περιστατικά, όπως για παράδειγμα, εάν το φάουλ είναι μέσα ή έξω από την περιοχή, αν είναι οφσάιντ. Διαφορετικά, ένας αγώνας θα λήγει τα μεσάνυχτα»,
είπε ο Ιταλός προπονητής της Γιουβέντους.
Πηγή: soccerplus.gr
Στην Ομόνοια κινούνται για ενίσχυση και αναμένεται ότι θα το παλέψει μέχρι... τέλους για ουσιαστικές προσθήκες.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/07 @ 13:27
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών, Μιχάλης Σεργίου.
26/06 @ 17:45
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαιμάχων Λευκωσίας, με Τίτλο « 51 χρόνια προσφυγιάς – Κυπριακό Ποδόσφαιρο»: Citius – Altius – Fortius. Συνδιοργανωτές ήταν ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Μιχάλης Χ’ Παντέλας.
20/06 @ 14:42
Η ανακοίνωση της ΚΟΠ για την εκλογική συνέλευση και τις υποψηφιότητες.
20/06 @ 14:17
Η απόσυρση της υποψηφιότητας του Χάρη Σαββίδη ενόψει της Εκλογικής Συνέλευσης της ΚΟΠ οριστικοποίησε το σκηνικό για την προεδρία.
20/06 @ 13:56
Επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που τον ήθελαν να αποσύρει την υποψηφιότητα του ο Χάρης Σαββίδης.
12/06 @ 20:54
Ο Αντρέας Κυπριανού άλλως «Κίτσης» θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή της Cablenet Ball Boyz την ερχόμενη Κυριακή 15 Ιουνίου στις 21:15.
BEST OF THEMASPORTS