Ασυμβίβαστο Κούμα: Σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία…

Ασυμβίβαστο Κούμα: Σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία…

Στη Νομική Υπηρεσία, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη σήμερα, όπου θα δεν είναι δεδομένο ότι θα λάβουν απόφαση για την παραπομπή ή όχι της υπόθεσης του ασυμβίβαστου του Γιώργου Κούμα (παραιτήθηκε χθες από την προεδρία της ΚΟΠ) στην δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» στη συνάντηση θα δώσει το παρών της η ανεξάρτητη ποινική ανακρίτρια Αλεξάνδρα Λυκούργου.

Θα είναι παρόντες φυσικά, ο Γενικός Εισαγγελέας Γιώργος Σαββίδης και ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Σάββας Αγγελίδης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μετά τη σημερινή συνάντηση, θα ανοίξει ο δρόμος προκειμένου να συμπληρωθεί το ανακριτικό έργο που υπολείπεται να ληφθεί, για να συμπληρωθεί ο ανακριτικός φάκελος της υπόθεσης και κατ’ επέκταση να ξεκαθαριστεί κατά πόσον θα ασκηθούν ποινικές διώξεις.

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ματς για γερά νεύρα στο Ανοέτα, μεγάλη νίκη της Σοσιεδάδ επί της Μπαρτσελόνα

Ματς για γερά νεύρα στο Ανοέτα, μεγάλη νίκη της Σοσιεδάδ επί της Μπαρτσελόνα

Δοκάρια, ακυρωμένα γκολ και συνεχείς εναλλαγές συναισθημάτων σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με τη Σοσιεδάδ να επικρατεί 2-1 της Μπαρτσελόνα για την 20ή αγωνιστική της La Liga.