Τα σήκωσαν και στην Αναφωτία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Τα σήκωσαν και στην Αναφωτία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η περιοδεία των τροπαίων της ΑΕΚ ξεκίνησε από την Αναφωτία με τους φίλους της ομάδας να έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να τα... σηκώσουν.

Η Κεντρική Πλατεία της Αναφωτίας ντύθηκε από νωρίς στα κιτρινοπράσινα και οι φίλοι της ΑΕΚ χάρηκαν ξανά για τους δύο τίτλους στα δύο "μεγάλα" αθλήματα, κύπελλο στο ποδόσφαιρο και πρωτάθλημα στο μπάσκετ.

Ο Μιχάλης Ευστρατίου μαζί με τον γιο του Νεόφυτο φωτογραφήθηκαν με τα τρόπαια και περιμένουν τα... επόμενα καθώς η δίψα είναι μεγάλη στην Λάρνακα, όπως και οι προσδοκίες που δημιούργησε η ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Χορταστική» ισοπαλία στη Ρώμη και ανοικτοί... λογαριασμοί για Λάτσιο και Αταλάντα στα ημιτελικά του Coppa Italia

«Χορταστική» ισοπαλία στη Ρώμη και ανοικτοί... λογαριασμοί για Λάτσιο και Αταλάντα στα ημιτελικά του Coppa Italia

Λάτσιο και Αταλάντα έμειναν στο χορταστικό 2-2 στο «Ολίμπικο» στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, αφήνοντας τα πάντα ανοικτά για την πρόκριση στον τελικό!