Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Μιχαήλ, μίλησε στον Supersport 104 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» με τη Μαρίνα Αργυρού.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Όπως είπε, προκύπτει καταρχήν συμφωνία με τον Νεόφυτο Λάρκου, απομένουν λεπτομέρειες και εκτός απροόπτου θα είναι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας της Αμμοχώστου για τα επόμενα χρόνια.
Αναφορές έκανε επίσης για τις διαδικασίες με τον μεταγραφικό σχεδιασμό, για τις επαφές και τις διαπραγματεύσεις με την Ανόρθωση για τον Κωνσταντίνο Σεργίου, ενώ όπως είπε, υπάρχει προφορική συμφωνία με την ΕΝΥ Ύψωνα για να χρησιμοποιεί το «Αμμόχωστος – Επιστροφή» στη νέα σεζόν η ομάδα της Αμμοχώστου.
Με προπόνηση στο ΓΣΠ συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας για τον αγώνα του Σαββάτου με την Αυστρία εκτός έδρας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/09 @ 11:23
Η Νέα Σαλαμίνα ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου τερματοφύλακα Ντένις Βάκουλικ.
02/09 @ 15:17
Η ενημέρωση από την Νέα Σαλαμίν...
30/08 @ 19:24
Στη Νέα Σαλαμίνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Denys Vakulyk (Ντένις Βάκουλικ)!
30/08 @ 11:58
Ανακοίνωση από την Σαλαμίνα για να ξεκαθαρίσει ξανά το σκηνικό του δανεισμού του Παυλίδη
27/08 @ 17:42
Η Νέα Σαλαμίνα εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά για τη μεταγραφή του Γιώργου Παυλίδη από την Ανόρθωση, ενώ είχε ανακοινωθεί από την ΠΑΕΕΚ.
27/08 @ 12:40
Μεγάλος ντόρος έγινε για τον Γιώργο Παυλίδη και σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται, με τον παίκτη τελικά να καταλήγει στην Νέα Σαλαμίνα ως δανεικός απο την Ανόρθωση
BEST OF THEMASPORTS