ΜΑΝΤΖΙΟΣ: «Δεν έχουμε την αποτελεσματικότητα, κανένας δεν ξέρει γιατί δόθηκε το πέναλτι…»
Οι δηλώσεις του προπονητή της Εθνικής Κύπρου, Απόστολου Μάντζιου μετά τον αγώνα απέναντι στην Αυστρία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Μια ακόμα απόδειξη ότι ο σαραντάρης (και βάλε) μπορεί να κάνει όσο δυο εικοσάρηδες έδωσε ο Μαρσελίνιο Χουέρτας!
Ο αγέραστος Βραζιλιάνος όχι απλά συνεχίζει στα 42 του, αλλά κάνει πλάκα και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο.
Στη νίκη λοιπόν επί της Μπανταλόνα για τα πλέι-οφ της Liga Endesa (96-81), ο ηγέτης της Τενερίφης έκανε όργια:
Πέτυχε 39 πόντους (με 7/12 δίποντα, 5/6 τρίποντα, 10/11 βολές), μοίρασε 6 ασίστ και σταμάτησε στις 41 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.
Έτσι, κατέγραψε κάποιες ιστορικές επιδόσεις για το ισπανικό πρωτάθλημα:
Η συγκομιδή των 39 πόντων σε αγώνα των πλέι-οφ είναι η δεύτερη καλύτερη όλων των εποχών και είχε να εμφανιστεί 32 ολόκληρα χρόνια.
Με αυτήν ισοφάρισε το ρεκόρ παίκτη της Τενερίφης στο σκοράρισμα σε έναν αγώνα.
Παράλληλα κατέρριψε την επίδοση στο σκοράρισμα για παίκτη άνω των 40 ετών, ενώ έγινε και ο 40+ με τα περισσότερα ματς που είχαν διψήφια συγκομιδή πόντων στη Liga Endesa.
sport-fm.gr