ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Ουδείς ενημέρωσε τον Γιαννακόπουλο για σύλληψη, δεν το απέφυγε»

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Ουδείς ενημέρωσε τον Γιαννακόπουλο για σύλληψη, δεν το απέφυγε»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε άμεσα στους ισχυρισμούς του Ολυμπιακού και τόνισε πως δεν υπήρξε καμία προσπάθεια αποφυγής της σύλληψης, αφού ουδείς ενημέρωσε επί τούτου τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Στους ισχυρισμούς της ΚΑΕ Ολυμπιακός περί της διαφυγής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του... κυνηγητού από τους αστυνομικούς, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε την απάντηση αναφορικά με την αποχώρηση του προέδρου της.

«Δεν ισχύει ότι ο κος Γιαννακόπουλος έφυγε από το γήπεδο για να αποφύγει τη σύλληψη. Ουδείς τον ενημερωσε για σύλληψη. Ο ίδιος ζήτησε να αποχωρήσει καθώς όλο το γήπεδο εξύβριζε χυδαία εκείνον και την κόρη του και ουδείς έκανε τίποτα» ανέφεραν οι «πράσινοι».

Υπενθυμίζεται πως βάσει και της ενημέρωσης που είχαν κάνει λίγη ώρα νωρίτερα οι «ερυθρόλευκοι», με εισαγγελική απόφαση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν προς σύλληψη.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Χτύπημα» κατά του οργανωμένου εγκλήματος - Το κυπριακό «FBI» ανακοίνωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης!

«Χτύπημα» κατά του οργανωμένου εγκλήματος - Το κυπριακό «FBI» ανακοίνωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης!

Την ίδρυση της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης του Οργανωμένου Εγκλήματος (Δ.Α.Ο.Ε.), όπως έχει αντίστοιχη Διεύθυνση οργανώσει η Ελληνική Δημοκρατία μέσω του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ανακοίνωσε την Πέμπτη ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Μάριος Χαρτσιώτης, σε δηλώσεις του μετά από συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη της Ελληνικής Δημοκρατίας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος πραγματοποιούσε επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο.

BEST OF THEMASPORTS