Και δεύτερος οπαδός της Παρί νεκρός: Χτυπήθηκε από αυτοκίνητο!

Και δεύτερος οπαδός της Παρί νεκρός: Χτυπήθηκε από αυτοκίνητο!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Equipe», υπάρχει και δεύτερος οπαδός της Παρί Σεν Ζερμέν νεκρός ο οποίος παρασύρθηκε με το μηχανάκι του από διερχόμενο όχημα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να κατέκτησε το Champions League, ωστόσο στο Παρίσι υπήρξαν αιματηρές συμπλοκές μεταξύ των οπαδών και της αστυνομίας.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό πως ένας 17χρονος μαχαιρώθηκε θανάσιμα στο στήθος στην περιοχή Ντας κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά τα άσχημα νέα δεν σταμάτησαν εκεί.


Σύμφωνα, με όσα αναφέρει η «Equipe» ακόμη ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του, ηλικίας 20 ετών. Ο άτυχος άνδρας οδηγούσε ένα σκούτερ και χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο, όπως αναφέρεται στο γαλλικό Μέσο.

Συνολικά, 192 πολίτες τραυματίστηκαν, 22 αστυνομικοί και επτά πυροσβέστες. Ενώ καταγράφηκαν 692 φωτιές εκ των οποίων οι 264 σε οχήματα.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ο Μαρέρο του Κυπέλλου… κατέβασε ρολά ΚΑΙ στα πέναλτι και χάρισε την κούπα στη Σοσιεδάδ!

Ο Μαρέρο του Κυπέλλου… κατέβασε ρολά ΚΑΙ στα πέναλτι και χάρισε την κούπα στη Σοσιεδάδ!

Ατλέτικο και Σοσιεδάδ έμειναν στο 2-2 σε κανονική διάρκεια και παράταση, πριν ο Μαρέρο πιάσει τα δύο πρώτα πέναλτι και οι συμπαίκτες του ολοκληρώσουν το… έργο, χαρίζοντας το 4ο Κύπελλο στους Βάσκους!