Είδηση σοκ από τη Γαλλία. Οπαδός μαχαιρώθηκε θανάσιμα στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του Champions League από την Παρί Σεν Ζερμέν
Ακολουθήστε μας στο Google news
Μία τραγική είδηση είδε το φως της δημοσιότητας την επομένη του τελικού του Champions League. Αφού όπως έγινε γνωστό ένας 17χρονος μαχαιρώθηκε θανάσιμα στο στήθος στην περιοχή Ντας κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του τροπαίου από την Παρί Σεν Ζερμέν, όπως μετέδωσε το «BFMTV».
Από το ρεπορτάζ δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το δυσάρεστο περιστατικό, ενώ δεν έχει συλληφθεί ο δράστης. Ο έφηβος, ο οποίος ήταν οπαδός της Παρί, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και υπέκυψε στα τραύματά του.
Συνολικά υπήρξε ένταση σε διάφορες περιοχές της Γαλλίας μετά το τελευταίο σφύριγμα κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι μόνο στο Παρίσι έγιναν 294 συλλήψεις.
Απρόοπτο προέκυψε στην Ομόνοια μετά το φιλικό αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
18/07 @ 19:36
Φιλικό παιχνίδι με την Τιρόλ δίνει η Αλ Αχλί, με τους Ρομπέρτο Φιρμίνο και Αλάν Σεν-Μαξιμέν να μένουν εκτός αποστολής καθώς θεωρούνται τελειωμένοι.
18/07 @ 17:55
Τα «καναρίνια» ανακοίνωσαν την μονοετή συμφωνία με τον πρώην επιθετικό του AΠΟΕΛ!
18/07 @ 16:20
Ρεπορτάζ του εξωτερικού κάνει λόγο για μια εξωπραγματική πρόταση ομάδας της Σαουδικής Αραβίας στη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Βινίσιους Τζούνιορ.
18/07 @ 15:20
Είναι οριστικό! Ο Μπράιαν Εμπουεμό συνεχίζει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς η Μπρέντφορντ είπε το «ναι», έναντι σχεδόν 70 εκατ. ευρώ.
18/07 @ 11:02
Η Σαουδική Αραβία ετοιμάζει εξωπραγματική πρόταση για την απόκτηση του Βινίσιους Τζούνιορ, στον οποίο προσφέρει 1 δισεκατομμύριο για πενταετές συμβόλαιο, ενώ δίνει 350 εκατομμύρια στη Ρεάλ Μαδρίτης.
18/07 @ 08:20
Είναι πλέον και επίσημο!
BEST OF THEMASPORTS