Η ΑΕΛ υπέγραψε την συμφωνία με την Λεβάντε και εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
Η Αθλητική Ένωση Λεμεσού ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την επίσημη έναρξη της συνεργασίας της με την Ισπανική ομάδα Levante UD, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της ανάπτυξης των ακαδημιών ποδοσφαίρου και της ενδυνάμωσης της τεχνικής κατάρτισης των νεαρών αθλητών μας.
Η σημερινή ημέρα σηματοδότησε ένα σημαντικό ορόσημο με μια σειρά από δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία:
Πραγματοποιήθηκε η υπογραφή των συμβολαίων συνεργασίας μεταξύ της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού και της Ισπανικής ομάδας Levante. Ακολούθησε συνάντηση και γνωριμία με το τεχνικό επιτελείο της Levante και τους υπευθύνους της Ακαδημίας. Στη συνέχεια, η αντιπροσωπεία της Levante απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους, ενώ ακολούθησε προπονητική συνεδρία για τις ηλικιακές ομάδες U16 – U17. Λίγο αργότερα, πραγματοποιήθηκε δεύτερη ομιλία εκ μέρους της Levante και η ημέρα ολοκληρώθηκε με προπόνηση για τις ηλικιακές ομάδες U14 – U15.
Η παρουσία της ομάδας της Levante έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ημέρα, μεταφέροντας πολύτιμη τεχνογνωσία και ενθουσιασμό στους νεαρούς αθλητές και τους προπονητές μας.
Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών περιλαμβάνει μια σειρά από δραστηριότητες που στοχεύουν στην επιμόρφωση των προπονητών, την αθλητική ανάπτυξη των παιδιών και την ενίσχυση της συνεργασίας με την ομάδα της Levante. Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο για τους προπονητές με την καθοδήγηση του τεχνικού τιμ της Levante, καθώς και προπονήσεις για τις ηλικιακές κατηγορίες U12 και U13. Παράλληλα, θα διεξαχθούν φιλικά παιχνίδια με μεικτές ομάδες, ενώ θα ακολουθήσει ανάλυση βίντεο και τακτικής. Η ημέρα θα κλείσει με ανοιχτή συζήτηση με τη συμμετοχή γονέων και αθλητών. Την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν πρωινές προπονήσεις ανά ηλικιακή κατηγορία, σεμινάριο που αφορά την αναγνώριση ταλέντων και την αξιολόγηση παικτών, καθώς και η τελική φάση αξιολόγησης με παροχή ατομικού feedback. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με την τελετή λήξης και την απονομή αναμνηστικών στους συμμετέχοντες.
Η Αθλητική Ένωση Λεμεσού παραμένει προσηλωμένη στο όραμά της για την παροχή υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης και εμπειριών στους αθλητές της, και η συνεργασία αυτή αποτελεί μια δυναμική αρχή για νέες προοπτικές στο κυπριακό ποδόσφαιρο.
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας Σωματείο ΑΕΛ
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
31/05 @ 08:55
Ο Πάολο Τραμετσάνι όταν πρωτοήρθε στην Κύπρο έκανε ντεμπούτο κόντρα στην ομάδα που θα προπονήσει την νέα σεζόν
30/05 @ 16:45
Ο Παναγιώτης Ζαχαρίου με ανάρτηση του στα σοσιαλ μίντια ανακοίνωσε το τέλος του απο την ΑΕΛ
30/05 @ 14:35
Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε η ΑΕΛ, για την υπογραφή των συμβολαίων συνεργασίας της Λεμεσιανής ομάδας με την Ισπανική Λεβάντε, στην αίθουσα τύπου του σταδίου «Αλφαμέγα».
30/05 @ 11:02
Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΛ, Ανδρέας Σοφοκλέους, έλαβε πριν από μερικές ημέρες κλήτευση από το δικαστήριο, για το χρέος της εταιρείας που διαχειριζόταν το ποδοσφαιρικό τμήμα της Λεμεσιανής ομάδας, όταν βρισκόταν στον προεδρικό θώκο των «γαλαζοκιτρίνων».
30/05 @ 10:11
Η άφιξη Πάολο Τραμετσάνι, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του ρεπορτάζ της ΑΕΛ. Φτάνει την Κυριακή στο νησί ο Ιταλός κόουτς, θα παρουσιαστεί επίσημα σε συνέντευξη τύπου, την επόμενη μέρα (2/6) στις 16.00 στην αίθουσα τύπου του γηπέδου «Αλφαμέγα».
29/05 @ 10:49
Τις επόμενες μέρες αναμένεται στο νησί μας ο Πάολο Τραμετσάνι για λογαριασμό της ΑΕΛ.
BEST OF THEMASPORTS