«ΝΑΙ» σε πρόταση για Ντ' Αλμέιδα - «Ζεστό» χρήμα από Αζερμπαϊτζάν

«ΝΑΙ» σε πρόταση για Ντ' Αλμέιδα - «Ζεστό» χρήμα από Αζερμπαϊτζάν

Παρελθόν από τον Απόλλωνα θα αποτελέσει ο ποδοσφαιριστής, Σεσί Ντ' Αλμέιδα, με τη Λεμεσιανή ομάδα όμως να βάζει... «ζεστό» χρήμα στα ταμεία της!

Συγκεκριμένα, η Νέφτσι Μπακού κατέθεσε επίσημη πρόταση που... «αγγίζει» τις 200.000 ευρώ για τον 29χρονο Γάλλο με καταγωγή από το Μπενίν αμυντικό χαφ, η οποία έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση Νίκου Κίρζη και απομένουν τα διαδικαστικά για την ολοκλήρωση του deal.

Σημειώνουμε ότι ο Ντ' Αλμέιδα ήρθε στον Απόλλωνα το περσινό καλοκαίρι και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, μέτρησε 29 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, εκ των οποίων οι 23 στο αρχικό σχήμα.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ατσάλινη Νιούκαστλ των δέκα παικτών, σόκαρε τη Γιουνάιτεντ με γκολάρα στο 90'!

Ατσάλινη Νιούκαστλ των δέκα παικτών, σόκαρε τη Γιουνάιτεντ με γκολάρα στο 90'!

Παρότι αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησής της με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Νιούκαστλ πήρε τη νίκη με 2-1, χάρη σε μια γκολάρα του Οσούλα στο 90'!