ΑΕΛ: Έπεσαν οι υπογραφές για συνεργασία με τη Λεβάντε!
Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε η ΑΕΛ, για την υπογραφή των συμβολαίων συνεργασίας της Λεμεσιανής ομάδας με την Ισπανική Λεβάντε, στην αίθουσα τύπου του σταδίου «Αλφαμέγα».
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ήταν Σεπτέμβριος του 2020 όταν η Ομόνοια εξασφάλιζε για πρώτη φορά στην ιστορία της παρουσία σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Τότε με μαέστρο τον Χενινγκ Μπεργκ στον πάγκο έπαιζε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και με την πρόκριση επί του Ερυθρού Αστέρα μπήκε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ όπου και έπαιξε στην συνέχεια.
Επιπλέον και την επόμενη χρονιά η Ομόνοια μέσω από τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ εξασφάλισε παρουσία στους ομίλους του Κόνφερςνς Λιγκ με τον Χενινγκ Μπεργκ και πάλι να είναι ο άνθρωπος που οδήγησε την Ομόνοια σε αυτή την επιτυχία.
Ουσιαστικά από τις 4 φορές που οι πράσινοι έπαιξαν σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ο Νορβηγός προπονητής ήταν στον πάγκο τις πρώτες δύο και στόχος είναι φέτος να τριτώσει το καλό με την παρουσία της ομάδας στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ.
Όσον αφορά τα στατιστικά του Μπεργκ στον πάγκο της Ομόνοιας για τους ευρωπαϊκούς αγώνες είναι σύνολο 23 αγώνες, 3 νίκες, 9 ισοπαλίες και 11 ήττες.