Η «κεραμίδα» στο κεφάλι του «Σόφο» και η πίεση των μελών προς το ΔΣ…

Η «κεραμίδα» στο κεφάλι του «Σόφο»  και η πίεση των μελών προς το ΔΣ…

Ένας από τους λόγους που η παρούσα διοίκηση της ΑΕΛ, δεν νιώθει τόσο πιεσμένη στον οικονομικό τομέα, είναι γιατί δεν κλήθηκε να πληρώσει τα χρέη της εταιρίας του Αντρέα Σοφοκλέους, προς το Τμήμα Φορολογίας.

Να θυμίσουμε ότι πρόκειται για ποσό κοντά στα 7 εκατομμύρια ευρώ (6,8 συγκεκριμένα).

Πληροφορίες φέρουν τον «Σόφο» να μην μένει αδρανής, στην διαχείριση αυτής της «βαριάς κεραμίδας» που έπεσε στο κεφάλι του.

Κάποιες πηγές τον φέρουν να «ψάχνεται» απεγνωσμένα, να μην επωμιστεί αποκλειστικά την αποπληρωμή αυτού του τεράστιου ποσού.

Με αφορμή φήμες, ότι διερευνά το ενδεχόμενο να εξασφαλίσει (με κάποιο τρόπο) συμβολή του σωματείου, μερικά μέλη διαμήνυσαν προς την ηγεσία του ΔΣ, ότι επιβάλλεται να κάμουν τα πάντα (σε νομικό επίπεδο) για να διασφαλίσoυν τα καλώς νοούμενα συμφέροντα της ΑΕΛ.  

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΜΠΑΜ στο ΓΣΠ, διπλά για ΑΕΛ και Άρη - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ και συνέχεια...

ΜΠΑΜ στο ΓΣΠ, διπλά για ΑΕΛ και Άρη - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ και συνέχεια...

Με τρεις αναμετρήσεις άνοιξε η αυλαία της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος α' κατηγορίας.