Μετά το μπέρδεμα των τελευταίων ημερών προκύπτουν εξελίξεις σχετικά με τις οφειλές των σωματείων/εταιρειών.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μετά τις παρεμβάσεις από τον ΠτΔ Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Υπ. Οικονομικών Μάκη Κεραυνό, ο Έφορος Φορολογίας πήρε το πράσινο φως για να προχωρήσει σε επανένταξη των τεσσάρων ομάδων (ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση, Απόλλων, Εθνικός) στο σχέδιο αποπληρωμής των οφειλών.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ στον Φιλελεύθερο, τα τέσσερα σωματεία πλήρωσαν προς το κράτος ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ από τα 5.3 εκατ. ευρώ των νέων οφειλών που δημιούργησαν. Ο ΑΠΟΕΛ έδωσε ένα ποσό κοντά στις 700 χιλιάδες, ο Απόλλωνας και η Ανόρθωση έχουν αποπληρώσει το 40-50% των υποχρεώσεων τους (κοντά στο 1 εκατ. ευρώ) ενώ ο Εθνικός πρέπει να αποπληρώσει ένα ποσό κοντά στις 100 χιλιάδες.
Μεγάλη συνέντευξη έδωσε ο Μάρκοβιτς στο περιοδικό του Απόλλωνα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/10 @ 13:53
Για όλα όσα αφορούν την ομάδα του, αλλά και για το πως βλέπει το φετινό πρωτάθλημα, μίλησε στην εκπομπή του SuperSport FM 104 «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Μάκη Νικολάου και την Μαρίνα Αργυρού, ο προπονητής του Διγενή Ακρίτα Μόρφου Νέντιμ Τούτιτς.
15/10 @ 16:00
155.000 ευρώ για τη χρησιμοποίηση Κύπριων ποδοσφαιριστών... πλήρωσαν στην ΚΟΠ οι ομάδες στις πρώτες 6 αγωνιστικές.
13/10 @ 17:05
Ο ΑΠΟΕΛ ενημερώνει για τα εισιτήρια του εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό.
11/10 @ 15:37
Ο κύριος Ανδρέας Μουσκάλλης αρθρογραφεί για τις ομάδες της Αμμοχώστου, την Ανόρθωση και τη Νέα Σαλαμίνα και στις δυσκολίες που περνούν.
08/10 @ 14:21
Στην κατηγορία με τις πετυχημένες ντρίμπλες οι Σεμέδο της Ομόνοιας και τον Αθανασίου του Ακρίτα, μέχρι την 6η αγωνιστική.
11/10 @ 10:04
Τους παίκτες που ξεχώρισε στο φετινό πρωτάθλημα ανέφερε σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM o παλαίμαχος άσος, Γιώργος Μερκής.
BEST OF THEMASPORTS