ΧΑΜΟΣ για την Κυρία στο Δασάκι - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Ξεκίνησε στις 19:11 στο Δασάκι μέσα σε... πανδαιμόνιο από τον κόσμο της Ανόρθωσης, η πρώτη προπόνηση της Αμμοχωστιανής ομάδας ενόψει της νέας περίοδου (2025-2026)!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά όσα είπε:
«Δεν έχω παρέμβει για να περάσουν τα κριτήρια οι ομάδες, γι' αυτό και δέχομαι κριτική. Είδα την ανακοίνωση των τεσσάρων σωματείων χθες, χαιρετίζω και αναγνωρίζω τον ρόλο όλων των σωματείων.
Αυτή η Κυβέρνηση ανέλαβε τον Μάρτιο του 2023. Τον Μάιο του 2023, κάναμε νέο σχέδιο για αποπληρωμή των οφειλών των σωματείων. Αυτή η Κυβέρνηση για να βοηθήσει τα σωματεία, αύξησε τον Φόρο Στοιχήματος, έτσι ώστε να κατακρατείται για να χρησιμοποιείται για αποπληρωμή των οφειλών.
Τα σωματεία είναι σε επαφή με τον Έφορο Φορολογίας, ο οποίος βάση του νόμου, είναι ο υπεύθυνος. Αν μπορούν να καταβάλουν τις δόσεις που έχασαν στη βάση του σχεδίου, τότε μπορούν να συνεχίσουν να υπάρχουν στο συγκεκριμένο σχέδιο του 2023. Από εκεί και πέρα, αντιλαμβάνεστε ότι αυτό το θέμα πρέπει να λυθεί κάποια στιγμή.
Δεν θέλω να σχολιάσω της αποφάσεις της ΚΟΠ. Μιλώ για την Κυβέρνηση. Αν έχουν καταβάλει ποσά και έχουν ανταποκριθεί στις δόσεις που έχουν χαθεί, μπορούν να συνεχίσουν να είναι στο σχέδιο. Εναπόκειται στον Έφορο με τον οποίο επαναλαμβάνω είναι σε επαφή, να προχωρήσει βάση του νόμου πάντοτε, στο τι πρέπει να γίνει».
Δείτε τις δηλώσεις που έκανε στα ΜΜΕ, στο πιο κάτω βίντεο από τον Alpha Κύπρου: