Σχεδόν μαζί έφτασαν στην Αθήνα Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός μετά το Final 4 στο Άμπου Ντάμπι

Σχεδόν μαζί έφτασαν στην Αθήνα Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός μετά το Final 4 στο Άμπου Ντάμπι

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός επέστρεψαν σχεδόν την ίδια ώρα από το Άμπου Ντάμπι μετά το Final 4 της Ευρωλίγκας.

Επέστρεψαν από το Άμπου Ντάμπι λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας (26/05) και μετά από περίπου πέντε ώρες πτήση οι αποστολές Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Μάλιστα, «πράσινοι» και «ερυθρόλευκοι» έφτασαν σχεδόν μαζί στο «Ελ. Βενιζέλος», με τους παίκτες να συναντιούνται στην αίθουσα αφίξεων και κάποιους εξ αυτών να τα λένε σε πολύ ωραίο κλίμα.

Χθες, θυμίζουμε, τέθηκαν αντιμέτωποι στον μικρό τελικό του Final 4 της Ευρωλίγκας, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί, κατακτώντας την 3η θέση και αφήνοντας τον Παναθηναϊκό στην 4η. Σε ένα παιχνίδι, βέβαια, που μικρή σημασία έχει, αφού αμφότερες οι ομάδες ταξίδεψαν στο Άμπου Ντάμπι με όνειρα για τελικό και τρόπαιο.

Τώρα, μετά την επιστροφή τους και αφού ξεκουραστούν σήμερα, οι δύο «αιώνιοι» στρέφουν πια την προσοχή τους στους τελικούς του πρωταθλήματος, που ξεκινούν την ερχόμενη Παρασκευή στο ΟΑΚΑ. Ένα πρωτάθλημα, που μετά την ευρωπαϊκή αποτυχία, το θέλουν και οι δύο ακόμη πιο πολύ!

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Δείτε πως η Άρσεναλ έχασε το ντέρμπι με τη Σίτι, ενώ είχε ευκαιρίες στο Β' ημίχρονο για να βάλει... 4 γκολ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Δείτε πως η Άρσεναλ έχασε το ντέρμπι με τη Σίτι, ενώ είχε ευκαιρίες στο Β' ημίχρονο για να βάλει... 4 γκολ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάνει ότι μπορεί η Άρσεναλ για να χάσει και τον φετινό τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ και όπως όλα δείχνουν, θα φέρει εις πέρας την τεράστια προσπάθεια της, αφού πολύ δύσκολα πλέον δεν θα κατορθώσει αυτό που πριν μερικές αγωνιστικές φάνταζε ως ακατόρθωτο, να... δωρίσει δηλαδή το πρωτάθλημα στη Μάντσεστερ Σίτι!