ΟΜΟΝΟΙΑ: Ο Μπεργκ επιστρέφει εκεί που αγαπήθηκε

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ο Μπεργκ επιστρέφει εκεί που αγαπήθηκε

Ο Χένινγκ Μπεργκ λοιπόν είναι και πάλι προπονητής της Ομόνοιας ο οποίος υπέγραψε διάρκειας δύο χρόνων.

Ο Νορβηγός προπονητής επιστρέφει στο Ηλίας Πούλλος μετά από σχεδόν τρεισήμισι χρόνια με τον κόσμο να περιμένει ανάλογη πορεία σε σχέση με την πρώτη του θητεία.

Θυμίζουμε πως στην πρώτη του θητεία κατέκτησε πρωτάθλημα, πήρε για πρώτη φορά τους πράσινους σε ευρωπαϊκό όμιλο, κατέκτησε Super Cup, ενώ έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Σε σχέση με την πρώτη του θητεία ο Μπεργκ θα βρει ξανά παλιούς τους ποδοσφαιριστές όπως Λοίζου, Χάμπο, Παναγιώτου, Φαμπιάνο, Ουζόχο, Κούσουλο και Κυριακίδη.

Ο Μπεργκ επιστρέφει στην Ομόνοια όπου αγαπήθηκε και συνδέθηκε όσο λίγοι προπονητές με μοναδικό στόχο να την οδηγήσει και πάλι στην κορυφή αλλά για να γίνει αυτό χρειάζεται αρκετή δουλειά από όλες τις μεριές.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OMONOIA FC (@omonoiafootball)

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Stoiximan: Super Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε για την Ευρωλίγκα

Stoiximan: Super Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε για την Ευρωλίγκα

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018