Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Άλεξ Ντα Σίλβα μπορεί να είναι στα 34 του χρόνια (15 Αυγούστου 1983), όμως στο παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα, ο Βραζιλιάνος απέδειξε σε όλους ότι καμιά φορά η ηλικία στο ποδόσφαιρο μπορεί να μην παίζει τόσο σημαντικό ρόλο στην απόδοση κάποιου ποδοσφαιριστή.
Κόντρα στους «ερυθρολεύκους» ο «μαέστρος» ή ο «μάγος» όπως πολλοί φίλοι του Απόλλωνα αποκαλούν τον παίκτη της Λεμεσιανής ομάδας, τα έκανε πραγματικά όλα (ασίστ – γκολ), και αρκετές φορές ο Ντα Σίλβα με την εικόνα που βγάζει μέσα στον αγωνιστικό χώρο στα παιχνίδια των «γαλάζιων» μοιάζει σαν να και είναι τώρα που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο.
Για την θέση που αγωνίζεται πάντως ο μέσος του Απόλλωνα, η οποία χρειάζεται αρκετά τρεξίματα, αντοχές και γερά πνευμόνια, ο Ντα Σίλβα παρά τα χρονάκια του έδειξε ότι έχει ακόμη το «κόκκαλο» για να δώσει πολλά και να βοηθήσει τους «γαλάζιους» της Λεμεσού σε Κύπρο και Ευρώπη.
Αν ο Ντα Σίλβα αυτή την στιγμή ήταν λίγα χρόνια πιο νέος, με τις εμφανίσεις του που κάνει στους «κυανόλευκους», σίγουρα αυτή την στιγμή, και το θεωρούμε δεδομένο θα έπεφτε συζήτηση για να μετακομίσει σε κάποια ομάδα του εξωτερικού.
Για το πως θα λειτουργήσει το καινούργιο… μοντέλο λειτουργίας του Απόλλωνα, ήταν πολύ εύστοχη ατάκα του προέδρου Νίκου Κίρζη.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
23/07 @ 13:05
Για το πως θα λειτουργήσει το καινούργιο… μοντέλο λειτουργίας του Απόλλωνα, ήταν πολύ εύστοχη ατάκα του προέδρου Νίκου Κίρζη.
23/07 @ 12:49
Προς το τέλος της σημερινής συνέντευξης τύπου, ο συμπαίχτης του Κίρζη στην ποδοσφαιρική εταιρία του Απόλλωνα, Γκέϊμπριελ Γκρέγκ, έκανε λόγο για έναν… Πέτρο.
22/07 @ 19:19
Ανάρτηση από το ΑΠΟΕΛ με τον Ντάλσιο να ποζάρει με φόντο το έμβλημα της ομάδας.
22/07 @ 19:07
Έσπασε το φράγμα των 2500 εισιτηρίων διαρκείας ο κόσμος του Απόλλωνα.
22/07 @ 17:52
Έσπασε το φράγμα των 2500 εισιτηρίων διαρκείας η ΑΕΚ.
22/07 @ 15:23
Βίντεο με την... άφιξη του Ανδρόνικου Κακουλλή πόσταρε ο Άρης στα social media.
BEST OF THEMASPORTS