Ο «ήρωας» Αλομέροβιτς παίζει μέχρι και στο El Sombrero!

Ο «ήρωας» Αλομέροβιτς παίζει μέχρι και στο El Sombrero!

Το όνομα του τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Ζλάταν Αλομέροβιτς, ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του τελικού κυπέλλου με αντίπαλο την Πάφο, «παίζει» μέχρι και στη γνωστή σελίδα, «El Sombrero»!

Και όχι άδικα, αφού από εκεί που ήταν στο... περιθώριο από τον περασμένο Αύγουστο και έπαιξε στον τελικό ουσιαστικά από... «σπόντα», λόγω του τραυματισμού του βασικού, γκολκίπερ, Γιώργου Αθανασιάδη, απέκρουσε δύο πέναλτι στην ψυχοφθόρα διαδικασία μετά το 0-0 της παρατάσης και οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση του τροπαίου!

Μάλιστα, από το κείμενο κρατήσαμε και μία ωραία ατάκα: «Κάποιες φορές το Χόλιγουντ δεν πιάνει μία μπροστά στο ποδόσφαιρο»!

Δείτε το κείμενο ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ντόρτμουντ: Σε τρία καλοκαίρια 280 εκατ. ευρώ για μεταγραφές - Τα 62 εκατ. για Καρέτσα και Κωνσταντέλια!

Ντόρτμουντ: Σε τρία καλοκαίρια 280 εκατ. ευρώ για μεταγραφές - Τα 62 εκατ. για Καρέτσα και Κωνσταντέλια!

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ανεβάζει κατακόρυφα τον πήχη στο μεταγραφικό παζάρι σε μια προσπάθεια να αμφισβητήσει την κυριαρχία της Μπάγερν Μονάχου, επενδύοντας μόνο αυτό το καλοκαίρι 93 εκατ. ευρώ για την απόκτηση πέντε παικτών, με το ελληνικό στοιχείο να βρίσκεται στο επίκεντρο.

BEST OF THEMASPORTS