Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Αμορίμ θα ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους οπαδούς στο ματς με την Άστον Βίλα!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Αμορίμ θα ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους οπαδούς στο ματς με την Άστον Βίλα!

Ο Ρούμπεν Αμορίμ ετοιμάζεται να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τον τελευταίο εντός έδρας ματς της ομάδας με την Άστον Βίλα, για την αποτυχημένη σεζόν.

Ο Ρούμπεν Αμορίμ θα μιλήσει μπροστά στους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που θα βρεθούν την Κυριακή (25/5) στο Ολντ Τράφορντ στην τελευταία αγωνιστική της Premier League και θα απολογηθεί.

Η Γιουνάιτεντ είχε την ευκαιρία στον τελικό του Europa League απέναντι στην Τότεναμ να σώσε την τελικά χαμένη παρτίδα, κατακτώντας το τρόπαιο ξανά μετά από οκτώ χρόνια.

Ωστόσο, η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου τής χάλασε τα σχέδια, με την Τότεναμ χάρη στον χρυσό σκόρερ της Μπρέναν Τζόνσον να παίρνει το πρώτο της τρόπαιο μετά από 17 χρόνια και το πρώτο της ευρωπαϊκό έπειτα από το 1984.

Κάπως έτσι, ο τελικός του Europa League βύθισε στην απογοήτευση τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όχι μόνο γιατί έχασε το τρόπαιο, αλλά γιατί η νέα σεζόν θα τη βρει να απουσιάζει από τα Κύπελλα Ευρώπης για πρώτη φορά μετά από τη σεζόν 2014-15.

Πρόκειται για μία καταστροφική σεζόν, με τους κόκκινους διαβόλους να κινδυνεύουν να τερματίσουν ακόμα και 17οι εάν ηττηθούν από την Άστον Βίλα και η Τότεναμ κερδίσει ή έρθει ισόπαλη με την Μπράιτον.

Από τη μεριά του, ο Ρούμπεν Αμορίμ αναμένεται μετά το τέλος του αγώνα να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους φιλάθλους της ομάδας, κάτι που αποκάλυψε ο ίδιος:

“Θα είναι μία συγγνώμη, νομίζω είναι ξεκάθαρο. Δεν έχω χρόνο για εξηγήσεις. Θα είμαι ειλικρινής με τους οπαδούς και θα πω ό,τι έχω στο μυαλό μου και ό,τι έχω στην καρδιά μου”, είπε ο Πορτογάλος τεχνικός και συνέχισε:

“Είναι παράδοση και πρέπει να την αντιμετωπίσουμε. Θα είναι το μεγαλύτερο λάθος αν δεν το κάνουμε αυτό.

Ξέρω ότι ο προπονητής απευθύνεται στο κοινό και θα το κάνω αυτό, είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω.

Αν υπήρξε ποτέ μια σεζόν που πρέπει να το κάνουμε, είναι αυτή”.

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έφυγε η ADEL και ήρθε ο BYRON: Που και πότε αναμένονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στο Τρόοδος - Ισχυροί ανέμοι στο «μενού» του καιρού

Έφυγε η ADEL και ήρθε ο BYRON: Που και πότε αναμένονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στο Τρόοδος - Ισχυροί ανέμοι στο «μενού» του καιρού

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει πρόσκαιρα την περιοχή, σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας. Το βαρομετρικό χαμηλό με την ονομασία BYRON, αρχίζει να επηρεάζει το νησί από το βράδυ της Παρασκευής. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήματα σκόνη.