Ο Σάρας μαρτύρησε τη φοβερή ατάκα του Σπανούλη: «Μ@λ@κα, ξέρεις ποιο είναι το χειρότερο;»!

Ο Σάρας μαρτύρησε τη φοβερή ατάκα του Σπανούλη: «Μ@λ@κα, ξέρεις ποιο είναι το χειρότερο;»!

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αποκάλυψε την τρομερή ατάκα που άκουσε από τον Σπανούλη προτού ριχθούν αμφότεροι στη μάχη των ημιτελικών του Final-4, έχοντας φτάσει πλέον να κοντραριστούν για το τρόπαιο!

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και ο Βασίλης Σπανούλης, δυο εκ των κορυφαίων Ευρωπαίων στη μπασκετική τους καριέρα και δυο εκ των πιο άξιων προπονητών αυτή τη στιγμή, «παίζουν» τελικό Euroleague, αλλά αμφότεροι θα βρίσκονται στον πάγκο.

Και η συνθήκη είναι τέτοια που παραμονή του μεγάλου αγώνα για το τρόπαιο, ανάμεσα σε Μονακό και Φενέρμπαχτσε, ο V-Span είπε φοβερή ατάκα στον Λιθουανό, όπως αποκάλυψε ο τελευταίος: «Πριν τον ημιτελικό μού είπε ‘Μ@λ@κ@, ξέρεις ποιο είναι το χειρότερο; Δεν έχουμε εμείς την μπάλα».

Ο κόουτς της τουρκικής ομάδας που ξεπέρασε το εμπόδιο του Παναθηναϊκού για να βρεθεί στον τελικό, σχολίασε για τη νοτροπία του και τη συμπεριφορά στον πάγκο: «Προσπαθώ να είμαι ο εαυτός μου, δεν προσπαθώ να κάνω τον ήρεμο. Θέλω να είμαι ο εαυτός μου και αυτό ζητάω από τους παίκτες μου. Να κάνουμε όλοι αυτό που μας οδήγησε ως εδώ».

Για το «τριφύλλι» και τη δική του εποχή στην ομάδα, είχε να πει: «Η ομάδα του Παναθηναϊκού που έπαιζα είχε πολύ ταλέντο και το πιο σημαντικό είναι πως βρήκαμε τρόπο να παίζουμε με μια μπάλα, παρότι πολλοί θεωρούσαν πως δεν θα έφτανε. Όμως βρήκαμε τρόπο να λάμπουμε όλοι, γιατί πάντα μπροστά ήταν η ομάδα. Μίλησα με τον Ομπράντοβιτς μετά το ματς, μου είπε συγχαρητήρια και καλή επιτυχία».

Για τον ΜακΚόλουμ ανέφερε: «Όταν τραυματίστηκε ο Γουίλμπεκιν ψάξαμε παίκτη, η αγορά δεν είχε πολλές επιλογές. Όμως ο Έρικ κόλλησε αμέσως, μας βοήθησε πολύ και χθες ήταν ένα ακόμη παράδειγμα για το τι ηγέτης είναι. Έχει βρεθεί σε μεγάλες στιγμές και ξέρει να τις διαχειρίζεται. Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε στο ρόστερ».

Για το αν η Φενέρ παρουσιάζει το καλύτερο μπάσκετ που έχει παρουσιάσει ο ίδιος ως προπονητής: «Είναι δύσκολο να το πεις. Απόλαυσα την παρουσία μου στην Ζαλγκίρις, φτάσαμε κοντά και με την Μπαρτσελόνα, είχα καλούς παίκτες… Αν κερδίσουμε αύριο, θα είναι το καλύτερο. Αλλά δεν είμαι βέβαιος», ενώ, για τον Σπανούλη ως κόουτς, αποκρίθηκε:

«Είναι ο εαυτός του, πάντα πολύ συγκεντρωμένος. Ο Μπίλι είναι ο… Μπίλι και αυτό λειτουργεί, οπότε γιατί να αλλάξει;».

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ήρωας Μοναστηρλής, έστειλε τον ΠΑΟΚ στο μεγάλο ραντεβού με τον Ολυμπιακό

Ήρωας Μοναστηρλής, έστειλε τον ΠΑΟΚ στο μεγάλο ραντεβού με τον Ολυμπιακό

Ο Δημήτρης Μοναστηρλής απέκρουσε το καθοριστικό πέναλτι του Ατρομήτου και υπέγραψε την πρόκριση του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά (1-1 κ.δ, 5-4 πέναλτι), εκεί όπου περιμένει ο Ολυμπιακός.