Φίλος του Ολυμπιακού φόρεσε φανέλα της Μονακό για χάρη του Σπανούλη!

Φίλος του Ολυμπιακού φόρεσε φανέλα της Μονακό για χάρη του Σπανούλη!

Ένας φίλος του Ολυμπιακού θέλησε να τιμήσει τον... θρύλο της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη, φορώντας μια φανέλα της Μονακό πάνω από την «ερυθρόλευκη» με το όνομα του «Kill Bill»!

Έφτασε η μεγάλη ώρα για τον Ολυμπιακό! Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, μετά από μια ονειρική σεζόν, η οποία τον βρήκε στην κορυφή της regular season της Ευρωλίγκας, θα αντιμετωπίσει απόψε το βράδυ (21:00, NovaSports Prime) τη Μονακό του Βασίλη Σπανούλη, στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό του Final Four του Άμπου Ντάμπι!

Η αγάπη των φιλάθλων των Πειραιωτών για τον... θρύλο της ομάδας είναι τέτοια, που ένας εξ αυτών, μετά από challenge των ανθρώπων των Μονεγάσκων που διαχειρίζονται τα social media, φόρεσε πάνω από την «ερυθρόλευκη» φανέλα του «Kill Bill» εκείνη της Μονακό που έφερε την υπογραφή του Έλληνα κόουτς!

 

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Οφείλουμε να βελτιωθούμε - Εκτός για 2,5 μήνες ο Γκάουσταντ»

«Οφείλουμε να βελτιωθούμε - Εκτός για 2,5 μήνες ο Γκάουσταντ»

Στον SuperSport 104, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη Λεμεσού, Κώστας Παπαδόπουλος για τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.