Themasports teamΟ Άρης Λεμεσού ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον αμυντικό της ομάδας από τη Μπουρκίνα Φάσο, Στιβ Γιαγκό μέχρι το 2027.
Ακολουθήστε μας στο Google news
«Πράσινος για άλλα δύο χρόνια ο Γιαγκό
Ο Άρης Λεμεσού ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον Στιβ Γιαγκό, για τα επόμενα δύο χρόνια!
Ο διεθνής αμυντικός από τη Μπουρκίνα Φάσο, βρίσκεται στην ομάδα μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια και το νέο διετές συμβόλαιο θα τον κρατήσει στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2027.
Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στον Άρη, ο πάντα πρόσχαρος και θετικός Γιαγκό, ήταν από τους πρωταγωνιστές σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας μας.
Σε αυτό το διάστημα, κατέγραψε συνολικά 120 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, αγωνιζόμενος είτε στο δεξί άκρο, είτε στο κέντρο της άμυνας.
Συγχαρητήρια Στιβ. Ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες με την πράσινη φανέλα»!
Αρχηγός… όνομα και πράμα, λένε οι Απολλωνίστες για τον Γιόζεφ Κβίντα. «Τρελάθηκαν» όλοι μετά την εξαιρετική… κούρσα που έκανε από το κέντρο ο Τσέχος στόπερ (όταν έκλεψε τη μπάλα) και όταν έφτασε λίγο έξω από την επανορθωτική, «εκτέλεσε» με… τεχνικό σουτ τον Φαμπιάνο!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
23/11 @ 11:08
Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Κόνορ Γκόλντσον, έγινε πατέρας για 3η φορά, με τη Λεμεσιανή ομάδα να ενημερώνει για τα χαρμόσυνα νέα, με ανάρτηση της στα social media.
23/11 @ 09:04
Τις προάλλες είχαμε επισημάνει, ότι ο Αρτέμ Ρατσκόφ, καλά το… πηγαίνει στους πρώτους μήνες διαχείρισης της ομάδας. Λαμβάνοντας υπόψη, ότι υπήρξε μια ταύτιση των πάντων με τον Σπιλέφσκι, όπως και το ότι πουλήθηκαν σημαντικοί παίχτες το Καλοκαίρι.
21/11 @ 19:14
Στο πλευρό του Άρη στο Στέλιος Κυριακίδης οι Ταξίαρχοι.
21/11 @ 21:22
Οι δηλώσεις από τον προπονητή του Άρη, Αρτζιομ Ρατζκόφ μετά τον αγώνα με την Πάφο για την 11η αγωνιστική.
21/11 @ 18:24
Όμορφο σκηνικό με τους παίκτες του Άρη και τον Κώστα Πηλέα της Πάφου.
21/11 @ 17:37
Η 11άδα του Άρη
BEST OF THEMASPORTS