Τα βρήκαν με τον παλιό θρύλο της Άρσεναλ Μπόα Μόρτε!

Τα βρήκαν με τον παλιό θρύλο της Άρσεναλ Μπόα Μόρτε!

Το όνομα Λούις Μπόα Μόρτε, το θυμούνται πολλοί από την πλούσια του καριέρα σαν ποδοσφαιριστής. Έπαιξε μεταξύ άλλων στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στην Άρσεναλ και σε αρκετές άλλες ομάδες, σε ψηλό επίπεδο. Φόρεσε και την φανέλα της Λάρισας στην Ελλάδα.

Τα τελευταία χρόνια είναι προπονητής. Παρουσιάζεται ως το ακλόνητο φαβορί να αναλάβει τις τύχες της Ομόνοιας Αραδίππου, διαδεχόμενος τον… άσημο συμπατριώτη του Ούγκο Μάρτινς (μετακόμισε πρόσφατα στο Δασάκι και στον Εθνικό).

Υπάρχει κατ' αρχήν συμφωνία με τον Μπόα Μόρτε, πιθανότατα αρχές της εβδομάδας να έλθει στην Κύπρο, για να πέσουν οι υπογραφές. 

Ο 47χρονος Μπόα Μόρτε, έχει εργαστεί ως πρώτος προπονητής στην εθνική ομάδα της Γουινέα Μπισάου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ολυμπιακός: Πάει για έναν μήνα εκτός δράσης ο Μόντε Μόρις

Ολυμπιακός: Πάει για έναν μήνα εκτός δράσης ο Μόντε Μόρις

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού αναφορικά με τον τραυματισμό του Μόντε Μόρις, όπως το μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.